KREATÍV-VARÁZS

KREATÍV-VARÁZS

Edzünk a bikiniszezonra

2015. május 24. - Kreatív Varázs

Ebben a rohanó világban nem mindenkinek jut ideje edzőterembe menni, edzésre járni vagy csak elmenni futni. Mivel itt a bikini szezon, ezért mindenki gyorsan formába szeretné hozni magát. Azért, hogy formába lendüljetek az  otthoni edzés tökéletes, mert így ti oszthatjátok be az időtöket és még ki sem kell mozdulni otthonról. Sokszor én is otthon edzek, mert így könnyebb. Most megmutatom a kedvenc edző videóimat amivel pár hét után már látható az eredmény. 

Az egyik kedvencem a Tone It Up youtube csatornája, azon belül is ezek a láb és fenék erősítő gyakorlatok. Mind a három videóban különböző hosszúságú gyakorlatokat láthattok. Akár minden nap  másik feladatsort végezhettek el, hogy ne legyen unalmas. Ezen a csatornán nem csak láb és fenék erősítő videók vannak, hanem mindegyik testrész erősítésére külön videót találtok. 

Most olyan videók következnek amivel az egész testeteket megtudjátok mozgatni és nem csak egy-egy testrészeteket. Az első egy kezdő, a második pedig egy haladó videó. A harmadik pedig egy közel egy órás edzéssor amit azoknak ajánlok akik végig tudnak csinálni egy óra hosszú edzést.



Ha nem szeretitek a monoton feladatokat akkor próbáljátok ki ezeket az aerobik videókat. Itt különböző komplex feladatsorok vannak egymás után pörgős zenékre. Nagyon oda kell figyelni, mert a feladatok gyorsan változnak. Nekem az első a kedvenc videóm, mert változatos feladatok vannak benne és végén található egy komplex 3 perces táncsor.

Facebookon is megtaláltok: https://www.facebook.com/kreativvarazs?fref=ts

Remélem találtatok megfelelő edző videót amivel feltudtok készülni a bikini szezonra és mindenkinek jó edzés kívánok!

Have a nice day! :) Lilla

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativ-varazs.blog.hu/api/trackback/id/tr187487682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása