KREATÍV-VARÁZS

KREATÍV-VARÁZS

Színes nyári sminkek

2015. július 06. - Kreatív Varázs

Pár napja megtaláltam a színes szemhéjpúder palettáimat, és eszembe jutott, hogy összegyűjtöm azokat a smink videókat és képeket amik jó kiinduló pontjai egy színes sminknek. Nyáron akár minden szettünkhöz külön sminket találhatunk ki. Csak a mi kreativitásunkon és az alkalmon múlik, hogy egyszínű, több színből álló, ombre, vagy csillámos sminket készítünk. A szemhéjpúderen kívül használhatunk színes szemceruzát, tust vagy szempillaspirált. Lehet azonos színű a rúzsunk vagy teljesen különböző. Olyan sokféle kombinációban tudjuk elkészíteni a sminkünket, hogy a nyár minden napjára jut legalább egy.
Lejjebb négy videót láthattok arról, hogyan készítsünk el ezeket a könnyed nyári sminket. Az első két videót az egyik kedvenc beauty vloggeremtől a Nikkie tutorials-tól, a harmadikat Desi Perkins vloggertől, a negyediket pedig  Mayra touch of glam oldaláról. A videók után pedig egy pár inspirációs képet találtok, amik a strandon is megállják a helyüket. 

 

 

ac0ffb33.jpg

tatuazh-brovej-suprugov.jpeg

rmk-summer-2014-makeup.jpg

15-summer-natural-eye-make-up-looks-ideas-trends-2014-3.jpg

 

 Have a nice day! :) Lilla

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativ-varazs.blog.hu/api/trackback/id/tr737605208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása