KREATÍV-VARÁZS

KREATÍV-VARÁZS

The september issue, lessünk be a Voguehoz!

2015. szeptember 03. - Kreatív Varázs

A szeptemberi szám mindig az év legfontosabb kiadványa, vannak olyan magazinok ahol már májusban elkezdenek készülődni és összerakni a szeptemberben megjelenő anyagokat. Persze mind ezt teljesen titkokban nehogy hasonló anyag jelenjen meg egy másik magazinban. A szeptemberi szám azért olyan varázslatos és vaskos, mert közeledik az ősz, új divat irányzatok és kollekciók jelennek meg. 

 

the-september-issue-cropped1.jpg

 A prominens amerikai VOGUE magazin az élén Anna Wintourral dokumentum filmet készített arról, hogyan készült el a 2007-es szeptemberi szám. A filmben láthatjuk, hogy milyen körültekintéssel és részletességgel készítenek el egy kiadványt. Anna minden egyes fotósorozatot ellenőriz és hogyha valami nem tetszik neki akkor azt újra kell fotózni és annyi változtatást eszközölni amennyi szerinte szükséges. Ez nem is csoda, hiszen minden egyes számnál a tökéletességre törekszik a híres főszerkesztő és tudja hogy mi az amire az olvasói vágynak. Természetesen az is fontos, hogy ki van a címlapon, mert ő képviseli a magazint egész hónapban. A címlaplányra az emberek felnézzenek és az őszi kollekció kulcs fontosságú darabjait viseli. A filmben azt is láthatjuk, hogy sokszor a fotózások helyszínén változtatnak a már jó előre eltervezett frizurákon, sminkeken, szetteken mert az jobban áll az adott modellnek vagy a háttérhez jobban illeszkedik. 

 A szeptemben issue dokumentum film minden divat iránt érdeklődőnek kötelező arról nem is beszélve, hogy a híres amerikai Vogue kulisszái mögé is beleshetünk és meggyőződhetünk arról, hogy nem is olyan egyszerű a VOGUEnál dolgozni, mint ahogy azt elképzeltük. 


Have a nice day! :) Lilla

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativ-varazs.blog.hu/api/trackback/id/tr837758868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása