KREATÍV-VARÁZS

KREATÍV-VARÁZS

5 tipp a nyári gardrób frissítéshez

2016. május 28. - Kreatív Varázs

Előkerestem a nyári ruháimat és vettem néhány újat majd rájöttem, hogy a gardróbomba ennyi ruha nem fog beférni. Ezért elkezdtem szelektálni a sok ruha között, az elején  nehéz volt kitalálni, hogy mi is kerüljön be  a gardróbba, de most összegyűjtöttem az 5 tippet ami alapján érdemes összerendezni a nyári ruhatárat. 

 

2.jpg

sto_gardrob-tippek_339a2f2f_52995296e7bf50_45878467.jpg

 

1. tipp 
A ránk nem jó, nagyobb vagy kisebb ruhákat ne tegyük be a gardróbba. Még akkor sem ha motiválni szeretnénk magunkat hogy majd egyszer lefogyunk és biztosan jó lesz ránk. Velem többször előfordult már, hogy kisebb méretű ruhát vettem mert nagyon megtetszett, aztán évekig ott lapult a szekrényembe feleslegesen.

2. tipp
A régi, bolyhos ruhákat nem érdemes megtartani, habár sok ruhához lehet érzelmileg kötődni, de amit nem hordunk ne tartsuk meg. 

3.tipp
Biztosan vannak olyan ruháink amik jók ránk, nem kinyújt vagy bolyhos, de mégsem hordjuk őket. Mert van amikor meggondolatlanul vásárolunk, először tetszik aztán amikor hazaérünk akkor már nem tetszik. Ezek biztosan kerüljenek ki a ruhatárunkból. 

 

gardrob_2_640.jpg

4. tipp
Ha vásárolni megyünk akkor alapdarabokat is vegyünk, ne csak az adott évszaknak vagy trendnek megfelelő darabokat. Az alapdarabok: sötét nadrág, fehér ing, fekete zakó, sötétkék szoknya, kicsi fekete táska, fekete ruha, bőrdzseki, fekete vagy fehér magassarkú.

5 tipp
A szekrényben érdemes a gyakrabban viselt darabokat előre rakni a fogas részre, a kevesebbé hordott darabokat inkább a felső polcra tegyük, pl: vékonyabb pulóvereket, hosszabb farmereket. A táskákat és ékszereket dobozokba tenni vagy tárolókba amit a fogas rész alatt is lehet tartani.

tumblr_m99vfndwjd1qamnojo1_500_large.png 

Have a nice day! :) Lilla

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativ-varazs.blog.hu/api/trackback/id/tr378754854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása