KREATÍV-VARÁZS

KREATÍV-VARÁZS

Ajándék ötletek kreatív embereknek

2017. december 18. - Kreatív Varázs

Gyakran kérdezik tőle, hogy mit vegyenek karácsonyra olyan személynek aki kreatívak pl: szeretnek festeni, varrni, rajzolni, origamizni, DIY dekort készíteni. Ezért összegyűjtöttem néhány ötletet, hogy a kreatív emberek mint mi minek örülnének. 

ajandekoteletek.png

Az első tippem: Varga Judit-Dekor álom című könyve. 
Ezt a könyvet a DIY és lakberendezés szerelmeseinek ajánlom. Ez a remekmű tele van egy egész évre elegendő dekor ötlettel. 

juditu_dekor_alom_borito.jpg

A második: Ajándékutalvány kreatív workhopokra
Már rengeteg kreatív workshopra lehet utalványt vásárolni, itt csak néhányat soroltam fel. Nem csak Budapesten, de vidéken is vannak ilyen workshopok. 
Kreatív élményfestés az alkotás utcában: https://www.alkotasutca.hu/elmenyfestes
A My paintnél is jó tanfolyamokat lehet találni https://mypaint.hu/
A youartnál nem csak képeket, de már kerámiákat is lehet készíteni és festeni: http://yourart.hu/

laptop-1.jpg

A harmadik: Rajz vagy selyem festő készlet, ha szeretsz festeni. Ezért ajánlom ezeket a készleteket, mert minden egy helyen van, így nem marad ki semmi. Több helyen lehet ilyen készleteket venni, én ezeket találtam különböző webshopokban. 

https://muveszellato-bolt.hu/Selyemfesto-alapkeszlet-4-szinnel-Marabu

uf418302.jpg

A negyedik és egyben az utolsó ötlet a varrás szerelmeseinek szól, én is szeretek varrni, de nem mindig van időm nagyobb volumenű dolgokat elkészíteni, ezért egy kisebb mackó varró csomagot válogattam be ebbe az ajándékötlet posztba. A mackó művek honlapján, rengeteg medve közül lehet választani, a csomagban mindent meg lehet találni ami a varráshoz szükséges: http://www.dir95bt.hu/macimuvek/articles.php?cat_id=7

522a125b054b92d313ae28c2feca0905.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativ-varazs.blog.hu/api/trackback/id/tr1713510151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása