KREATÍV-VARÁZS

Könnyed nyári nasi

2017. június 01. - Kreatív Varázs

Nyáron nem szeretünk nehéz ételeket enni, ezért elhoztam Nektek ezt Szuper könnyű nyári nasit, a Tzatzikit. Amikor Görögországban jártam, ez volt az egyik kedvenc ételem, de azóta itthon nem készítettem el. A Tzatzikit teljes kiőrlésű kenyérrel fogyasztottam, de lehet chipsset vagy répát mártogatni bele. 

p5306091.JPG

Tovább

Nyári napszemüveg trendek

A napszemüveg trendek jönnek-mennek, volt egy időszak nem is olyan régen amikor mindenkinek RayBan wayferer napszemcsije volt, majd az aviator típusút viselték nagyon sokan. Idén a visszatükröződő cicás formájú szemüvegek lesznek a trend felelősök, az üvegük rózsaszínes, arany, kék vagy zöld színű. Ezen kívül pedig visszatér a 70-es évek és a RayBan kerek formájú napszemüvegei is kezdenek egyre népszerűbben lenni. A szemüveg keretek arany, bronz vagy ezüst színűek, de még a márvány is feltűnhet, mert még mindig nem sikerült kikopnia a divattrendekből. Hasonló szemüvegeket láttam már a H&M-be és a Zarába is, viszont még több fajtát találtok a H&M online shopjában. 

 

kepkivagas_1.JPG

Tovább

Catrice nude bloosom paletta barack smink

Ezt a palettát a Glamour-napokon szereztem be és csak azért mert nagyon megtetszett a bronz csomagolása, de ami benne volt sok teszt után még jobban tetszett.  Két színt használtam a palettából, a középen lévő barack és lila árnyalatot, majd az ajkaimra a Nouba 20-as lip impact rúzst használtam. (Sajnos Nouba termékeket nem lehet itthon kapni) A paletta többi színei kicsit porosak, de nagyon szépek, a jobb oldalon lévő világosabb színek highlighterként is használható. A sötét színeket nem ajánlom kontúrozásra, de szemhéjpúdernek tökéletesek. 

smink.jpg

Tovább

Kezdőbetűs ajándék anyák napjára

Második anyák napi ajándék ötletem egy A betűs virágkoszorú, azért esett erre a választásom, mert A mint anyák napja és A betűvel kezdődik az anyukám neve is. Ez az ajándék örök darab, mert nem igazi, hanem krepp papírból készült virágok díszítik és ha szeretnétek akkor évente ki is cserélhetik más színűre a virágokat a változatosság kedvéért. Néhány fehér virág tetejére arany színű körömlakkot használtam, mert az arany anyukám egyik kedvenc színe és így illik a lakás több kiegészítője közé. A doboz elkészítési ideje kb. 30 perc, a virágok viszont több időbe telnek kb. 1,5 óra. 

 

p4255003.JPG

Tovább

Anyák napi virágtartó

Vasárnap már anyák napja és nagyon szeretek DIY ajándékokat adni anyukámnak. Ez a tradíció kiskoromban kezdődött még az oviban és azóta sem hagytam fel vele. Idén többféle ajándékot készítettem az egyik ez a bögrés kaktuszt tartó. Pici kaktuszt ültettem bele, hogy később tudjon növekedni. 

 

p4244934.JPG

Tovább

Unikornis habcsókok

Az ombre koszorú és virágtartó után elkészültek az unikornis habcsókok. Nálam mostanában két trend hódit, a bronz lakáskiegészítők és az ombre DIY tárgyak, sütik és alig tudom abbahagyni. A habcsókok elkészítés nagyon egyszerű csak négy hozzávaló szükséges és bármilyen színben elkészíthető ételszínezék segítségével. 

Hozzávalók:
Tojás
Porcukor
Ecet
Rózsaszín ételszínezék

p4224836.JPG

Tovább

Ombre virágtartó

Szerettem volna egy színese, egyedi, tavaszias színű virágtartót készíteni, mert jelenleg egy fehér színűm van otthon. A karácsonyból megmaradt madzagot és egy üres befőttes üveget hasznosítva készült el, ez a tartó  amit ceruza vagy sminkecset tartóként is lehet használni és csak a képzeletedre vagy bízva hogy milyen színbe díszítse a nappalidat. 

p4184710.JPG

Tovább