KREATÍV-VARÁZS

Ombre virágtartó

2017. április 18. - Kreatív Varázs

Szerettem volna egy színese, egyedi, tavaszias színű virágtartót készíteni, mert jelenleg egy fehér színűm van otthon. A karácsonyból megmaradt madzagot és egy üres befőttes üveget hasznosítva készült el, ez a tartó  amit ceruza vagy sminkecset tartóként is lehet használni és csak a képzeletedre vagy bízva hogy milyen színbe díszítse a nappalidat. 

p4184710.JPG

Tovább

Mit vásároltam a Glamour-napokon

Múlt héten voltak a Glamour-napok, a kedvenc smink termék beszerző hétvégém. Nagyon szeretem ezeket a napokat, mert az elején még a drogériákban fel vannak töltve a polcok és olyat is lehet kapni, ami előtte kifogyó termék volt. Már hete óta vártam, hogy megjelenjen az Essence Rainbow highlighter, de nem nagyon találtam, de szerencsére múlt héten betudtam beszerezni. 

p4054184.JPG

Tovább

Csak természetesen-tojásfestés

Pénteken már húsvét és az idő rövidsége miatt egy nagyon egyszerű tojásfestő ötletet osztok meg Veletek. Múlt héten felkeltem és megláttam a hűtőben ezeket a tojásokat és arra gondoltam, hogy milyen jól néznének ki fehér festékkel, majd a délután folyamán elkészítettem őket. Nem szerettem volna bonyolult mintákat, sem befesteni az egész tojást, így ezekkel az egyszerű mintákkal díszítettem. 

p4074290.JPG

Tovább

Geometrikus körmök

A múltheti tavaszi körmök II. bejegyzésben megígértem, hogy készítek egy cikket az Essence gél lakkokról, mert többen kérdeztetek ezekkel kapcsolatban. Ezért a bejegyzéshez elkészítettem ezeket a geometrikus körmöket, amelyhez három Essence lakkot használtam, kettő gél lakk és egy a blogger kiadásból való lakk.  

Néhány tudnivalók az Essence gél lakkokról: Nem kell hozzá UV lámpát használni, ez egy nagyon gyakori tévhit. Tartósabbak mint a több körömlakk, főleg ha fedőlakkot is használunk akkor 5-6 napig is bírja. Nem szárad gyorsabban, mint a többi lakk. Ezeknél a lakkoknál két réteget használok, hogy olyan színe legyen, mint az üvegben lévő. A gél lakkok állaga sűrűbb, mint a blogger kiadásé. Ennél a bejegyzésnél nem használtam, de van egy csillogó pasztell gél lakkom is és nagyon szeretem, mert tényleg annyira csillogó, mint az üvegben. 

 

 

p4074271.JPG

Tovább

Tojásfestés

Jövőhéten húsvét, így itt az ideje, hogy megmutassam eddig milyen húsvéti tojásokat készítettem, mert a facebookon már nagyon sokat írtam arról, hogy mennyire várom és azt is említettem, hogy mostanában imádom a bronz színt ezért kihagyhatatlan darabja lett a húsvéti dekornak. Száradási idővel együtt ezek a mini tojások kb. 2 óra alatt készültek el. Az elkészítéshez javaslom az akril festéket, mert a vízfesték lehet hogy lejön, plusz tartósabb is. 

 

p3293835.JPG

Tovább

Tavaszi ombre koszorú

Az ajtónkon egészen a tegnapi napig egy őszi levelekkel díszített koszorú lógott, amíg elkészült ez a tavaszi ombre dísz. Húsvétra vásároltam egy hungarocell koszorút, de egy gyors döntéstől vezérelve úgy gondoltam, hogy inkább egy tavaszi díszt készítek belőle. A virágokhoz fehér lapokat használtam, de lehet krepp papírt is, amit végül vízfestékkel befestünk tavaszi színekkel. 

p4044159.JPG

Tovább

Tavaszi köröm ötletek II.

Tavasszal mindig előkerülnek a vibráló, élénk színű körömlakkjaim és imádok ezt a kékes zöld színű Essence gél lakkot. Annyira szeretem ezeket a lakkokat, hogy egy héten több különböző színűre is kiszoktam festeni a körmeiket. Ma a csillámost kevertem a geometrikus mintákkal, ezzel dobtam fel az egyszerű manit. A jövő héten tervezem, hogy írok egy cikket ezekről az Essence gél lakkokról, mert többen kérdezték tőlem, hogy hogyan lehet őket használni. De addig is mindenkinek csodás napot!

 

p4024071.JPG

Tovább