KREATÍV-VARÁZS

2017.

2018. január 01. - Kreatív Varázs

2017, néha nagyon gyorsan múlt az idő, néha pedig olyan lassan teltek a napok, hogy azt hittem soha nem lesz vége az évnek. Sok mindent nem vártam ettől az évtől, tudtam hogy lefogok diplomázni, ami meg is történt és életem legmeghatározóbb élménye volt amikor átvehettem a diplomám, amiért annyi évet dolgoztam. 

p1070782.JPG

Tovább

Karácsonyi mécses

Tavaly hópihéket festettem befőttes üvegre, így készült el a karácsonyi mécsesem, idén viszont cukorral vontam be őket, így készült el ez az egyszerű dekor. 

p1060442.JPG

 

Ehhez a könnyen és gyorsan elkészíthető karácsonyi mécses, néhány hozzávalóra van szükségünk:
Cukor
Befőttes üveg
Madzag
Rénszarvas sablon
Ecset
Decoupage ragasztó
Fa karácsonyfa

 

 

Tovább

Modern adventi koszorúk

A korábbi bejegyzés, az idén nagyon népszerű kötött és a szőrmés adventi koszorúkról szólt. Azokon kívül idén modernebbeket is készítettem, ezeket láthatjátok lejjebb. pl: Advent boxot, tálban lévő adventi díszt és fahasábon álló karácsonyi dekorációt. Személyes kedvencem az advent boxok, nagyon élveztem az elkészítésüket, ezen kívül a másik favoritom a rosegold gyertyás asztal dekor, mert idén sok lakásdekorációt vettem ilyen színben. 

Szombaton (11.25-én) adventi koszorú készítő workshopot tartok 10-12 óráig, amelyre még vannak helyek. Jelentkezni a varazs.kreativ@gmail.com e-mail címen lehet. Bővebb infót itt találtok: https://www.facebook.com/events/171530233430984/

A workshopon kívül megnyitottam a Meska boltomat, ahol minden alkotásom megtalálható, nézzetek be itt: https://www.meska.hu/Shop/index/23897

p1060173.JPG

Tovább

Adventi koszorú készítő workshop

23376157_1838776533074861_5343869500090656421_n.jpg

Mindenki sokkal jobban szereti sajátkezüleg elkészíteni az asztal legszebb díszét, az adventi koszorút. 
Gyere el a Kreatív-Varázs koszorú készítő workshopra, válogass a rengeteg dekoráció közül és alkosd meg az egyedi adventi koszorúdat, egy jó társaságban, sok fahéjas süti mellett! 
Várunk sok szeretettel!

Időpontok:
November 25. (szombat) 10:00-12:00
November 25. (szombat) 13:00-15:00

Jelentkezés: 
A workshopra a varazs.kreativ@gmail.com címen tudtok jelentkezni. 
Az üzenetbe ne felejtsétek el megírni, melyik időpont lenne a legmegfelelőbb.

Részvételi díj: 6.000 Ft, amely a helyszínen fizetendő.

Időpontonként összesen 5 fő vehet részt a workshopon, így megéri minél előbb regisztrálni, nehogy lemaradjatok. :)

Várunk sok szeretettel!

 

Kötött adventi koszorúk és ajtókopogtatók

Idén nem akartam az utolsó pillanatra hagyni az adventi koszorú készítést, mint tavaly, ezért már november belehúztam a gyártásukba és az összes lent látható koszorút elkészítettem. Ebben a bejegyzésben, azokat fogom megmutatni Nektek amelyeknek kötött, műszőrme vagy bársony az alapja. A következő bejegyzésben pedig a modern, fa hasábon lévő koszorúkat és ajtódíszeket fogok bemutatni Nektek. Ebben az évben nagyon tetszenek azok a koszorúk, amelyek a díszítése nem a koszorún, hanem középen vannak elhelyezve, ezekből én is készítettem szép számmal. 

A kötött alapot egy régi pulóverből készítettem el, de sálból is lehet. A bársonyt és a műszőrmét pedig méteráru boltban szereztem be, Budapestieknek ajánlom az I love textil boltokat, ott nagyon jó anyagok vannak. A felhasznált terméseket még ősszel szedtem össze, az őszi koszorúimhoz és sok megmaradt belőle, amiket ezekhez a koszorúkhoz is feltudtam használni. 

 Ha ti is szeretnétek ilyen koszorúkat készíteni, gyertek el a november 25-én tartandó adventi koszorú készítő workshopra, amit én fogok tartani. Az eseményt és bővebb infók itt találtok: https://www.facebook.com/events/171530233430984/


p1050588.JPG

Tovább

DIY Halloween bögre dekor + JÁTÉK

Sokan kértétek, hogy idén is legyen Halloween dekor DIY, ezért a kérésetekre elkészítettem ezt a bögrés változatot. Találtam otthon egy üres fehér bögre és gondoltam, hogy ez jó alapja lesz a Halloween dekorációmnak, mert a szezonális dekorációkat a későbbiekben újra lehet hasznosítani. 
Jelenleg fut egy általam elkészített színező füzetes játék a Kreatív-Varázs facebook oldalán, amit itt találtok. 

 

untitled_design_1_1.png

Tovább