KREATÍV-VARÁZS

KREATÍV-VARÁZS

Hogyan készítsünk matt körömlakkot

2015. január 10. - Kreatív Varázs

A fényes körömlakkok mellett hódító útjára indultak a matt körömlakkok. Ha van otthon olyan fényes körömlakkod amit már meguntál vagy nem használsz akkor könnyedén mattá lehet változtatni.

Itt vannak a hozzávalók:
- általad választott körömlakk
- liszt
- egy kis méretű edény
- fogpiszkáló

e649447b172abf2175e5b74d74ffc4ff.jpg


Először a kicsi edénybe kiöntünk annyi körömlakkit amennyit fel szeretnénk használni. Majd 3-4 teáskanálnyi lisztet belerakunk majd összekeverjük a fogpiszkálóval. Ha már jól összekevertük akkor csak fel kell vinnünk a körömlakkot a körmünkre. Miután készen vagy, a körömlakk ecsetet tisztítsd meg, ne maradjon rajta liszt.
Hogyha az egész körömlakkot mattá szeretnéd tenni, akkor vagy lisztet öntesz a körömlakkos üvegbe. Vagy kiöntöd egy edénybe a lakkot, majd hozzáadsz lisztet és végül visszaöntöd az üvegbe. A második lehetőség jobb, mert kiöntve jobban összetudod keverni a hozzávalókat.

Itt egy videó ami megmutatja, hogyan tudod elkészíteni. 

 Have a nice day!:)  Lilla

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativ-varazs.blog.hu/api/trackback/id/tr377059491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása