KREATÍV-VARÁZS

KREATÍV-VARÁZS

Téli arcpakolás

2015. január 22. - Kreatív Varázs
Télen az arcbőrünk van a legjobban kitéve a megpróbáltatásoknak, állandóan fúj a szél és röpködnek a mínuszok amitől a bőrünk megfeszül és kiszárad. Ez a pakolás segít túlélni a havas évszakot és egy kis vitamin bombaként hat az arcbőrünkre. 
Ehhez a pakoláshoz csak néhány hozzávalóra van szükség:
- 1 evőkanál méz
- 1 kisebb marék hámozott napraforgó mag (amit bármelyik nagyobb áruházban be tudsz szerezni)
- 1 evőkanál mandula olaj
Have a nice day! :) Lilla
a50f8597e16106ca9dd906c97d96d641.jpg

Először a napraforgó magokat törd összes teljesen (ezt legegyszerűbb egy mozsárban megtenni). Majd a mézet melegítsd fel egy csészében és utána keverd hozzá a mandula olajat és a napraforgó törmeléket. Majd az egészet újra melegítsd fel és várd meg amíg teljesen kihűl. Ezután már fel is kenheted az arcodra, körülbelül fél órán keresztül hagyd fenn majd utána mosd le bő vízzel. 
Száraz bőrre a következőket ajánlom, 3 hozzávalóval:

- 1 evőkanál méz
- 1 evőkanál olíva olaj
- 1 banán
Először egy kisebb tálban nyomd szét a banánt majd add hozzá a mézet és az olíva olajat és keverd össze és már kész is van a maszk amit körülbelül 20 percig hagyj fent. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativ-varazs.blog.hu/api/trackback/id/tr937098631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása