KREATÍV-VARÁZS

KREATÍV-VARÁZS

Legjobb romantikus filmek

2015. február 14. - Kreatív Varázs

Néha nem kell kimozdulni Valentin napon, hanem jobb otthon lenni és kettesben megnézni egy pár romantikus filmet. Most a legjobb romantikus filmeket gyűjtöttem össze, mindegyik láttam már és az összes a kedvencem. Hogyha rangsorolnom kellene akkor a P.S. I love you a legjobb a többit pedig ugyan annyira szeretem. 

1.  P.S. I Love you
Sajnos a film kicsit más mint a könyv, de ettől függetlenül nálam a legjobb. A főszereplő Hilary Swank, ő a feleség, aki elveszti szerelmét és titkos leveleket kap elhunyt férjétől. A film végén kiderül hogyan kaphat leveleket szerelmétől. A történet eléggé szívszorító, de nagyon jó film és szívesen ajánlom bármiknek.


letoltes_1.jpg

2. Két hét múlva örökké
Bár a film nem tipikus szerelmi történetként indul, de nagyon jó és vicces. Sokat lehet nevetni Hugh Grant a nőcsábász főnök és Sandra Bullock a mindent tudó beosztott kettősén. 



image4.jpg
 3. The Holiday 
A film hemzseg a híres színészektől, de nem ez tetszi ezt a filmet ennyire népszerűvé hanem a történet. Cameron Diaz játéka fergeteges, persze Jude Law sem mellékes. Maga a történet két nőről szól aki elszeretne szabadulni a környezetéből ezért házat cserélnek. Végül Cameron Angliában míg a Kate Winslet Kaliforniába utazik, hogy begyógyítsa szerelmi sebeit, végül pedig rájuk talál a szerelem. 


holiday-borito2.jpg

 

4. Sex and the City 1., 2. 
A sorozatban befejezetlen szerelem folytatását láthatjuk az 1. és a 2. filmben is. Mind két film nagyon jó és tartalom dús, szebbnél szebb tervezői darabokban láthatjuk a főszerelőket. Annák érdemes megnézni aki követte a sorozatot is. Végül pedig kiderül, hogy Carrie és Big összeházasodnak vagy külön válnak útjaik. 

 
sex_and_the_city_movie_09.jpg

5. Dolce Vita
Végül pedig egy örök klasszikus és Oscar nyertes film, a Dolce Vita (Édes Élet). Hogyha nem láttátok még és szeretitek a fekete-fehér filmeket, akkor ezt a filmet ajánlom. A rendező Federico Fellini a film pedig Rómában játszódik. A férfi főszereplő a híres-hírhedt olasz csábító Marcello Mastroianni, aki írót alakít és sorra csábítja el a nőket maga körül bonyolítva ezzel saját életét. 


5-things-you-might-not-know-about-la-dolce-vita-51-years-after-it-hit-us-theaters.jpg
Plusz: Csillagainkban a hiba
Nemrég láttam ezt a csodás filmet, ami nagyon megható és magával ragadó. A főszereplő a rákban szenvedő Hazel, akire először talál rá a szerelem. Gus aki szintén beteg szerelmes lesz Hazelbe és kalandos utat járnak be együtt Európában. 


20140609csillagainkban-a-hiba.jpg

Have a nice day! :) Lilla

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativ-varazs.blog.hu/api/trackback/id/tr977175303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása