KREATÍV-VARÁZS

KREATÍV-VARÁZS

Anyák napi ajándék ötletek

2015. május 01. - Kreatív Varázs

Minden év első vasárnapja anyák napja, ezért mindig egy kicsit törnöm kell a fejemet, hogy mit is adjak ajándékba. Hiszen ugyan azzal az ajándékkal előrukkolni minden évben nem túl kreatív. Mindig kézzel készített ajándékokat csinálok, mert ezt mindig jobban értékeli anyukám. Ezért összegyűjtöttem néhány ötletet amit már én is elkészítettem az évek során. 

anyak_napja.png

Az első ötlet egy kézzel festett táska, amihez csak két dolog szükséges. Egy kreatív hobby boltban vásárolt vászon táskára és egy fekete kontúr vagy textil festékre. Egy ecsettel bármilyen szöveget festhetünk a táskára. Én azt a feliratot választottam: A többi táskám Prada. Mert szerintem ez eléggé humoros és anyukámnak is biztos tetszeni fog. 

other-bags-tote.jpgA következő ötlet egy kézzel készült csillogós váza. Ehhez nincs másra szükség mint két üveg vázára aminek széles az átmérője, csillámporra különböző színekben és üveg ragasztóra (bármelyik kreatív boltba meg lehet venni). Először a vázát oldalra fordítjuk és egy ecsettel a teljes belsejét bekenjük ragasztóval az alján kivéve. Fontos,hogy a festéket azonos rétegbe vigyük fel. Majd egy nagyobb ecsettel rá pamacsoljuk a csillámport. Meg kell várni amíg megszárad a festék és a csillámport, majd utána láthatjuk hogy hol foltos az üveg és oda tudunk még több csillámport tenni.


diy_glitter_vases.jpg

A következő kézzel készült ajándék egy falon lógó ékszertartó. Ennek az anyukák nagyon szoktak örülni, mert így minden ékszerüket egy helyen találják. Az ajándék elkészítéséhez szükségünk van egy képkeretre és néhány (6 db) kampóra amit bármelyik barkács üzletben be lehet szerezni. Ezeket a kampókat a képkeret felső részébe kell bele tekerni amit először érdemes előfurni. Mindenképp győződjünk meg róla, hogy biztosan be van-e tekerve, mert lehet hogy rárakjuk az ékszereket és a súlytól leesik. 

kepkeret.png

Az utolsó kézzel készíthető ötletem a kollázs, amit készíthetünk régi és új családi képekből. Ehhez nincs másra szükségünk mint képekre amik lehetnek digitális formában és akkor photoshoppal vagy painttel kell szerkeszteni. Vagy lehetnek nyomtatottak is és akkor csak fel kell ragasztanunk. egy kemény kartonpappírra majd a keretbe helyezni. A képeket tetszőleges alakzatba helyezzük el. 

kep_kollazs.png

Remélem valamelyik ötletet tudjátok használni és az anyukátok örülni fog az ajándéknak!

Have a nice day! :) Lilla

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativ-varazs.blog.hu/api/trackback/id/tr447420118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása