KREATÍV-VARÁZS

KREATÍV-VARÁZS

Hozzávalók a nyaraláshoz - ezeket semmiképp ne hagyd otthon

2016. június 24. - Kreatív Varázs

Nyaralás közben mindig rájövök, hogy ezt hagytam otthon vagy azt felejtettem ki bepakolás közben és milyen jó lett volna, ha ezt is elhozom. Persze mindent nem lehet bepakolni, mert akkor az egész gardróbomat elvinném az egy hetes nyaralásra, de most összegyűjtöttem, hogy mik azok a daraboka amik nélkül nem ajánlott nyaralni menni. 

dsc06663.JPG

1. Naptej
A kihagyhatatlan darabja a nyaralásnak a naptej amit még akkor is vigyünk magunkkal ha nem a tengerparton pihenünk. 

2. Napszemüveg és kalap
Az UV sugaraktól mindenképp védjük meg magunkat egy trendi napszemüveggel. Inkább szerezzünk meg egy jó minőségű UV szűrős napszemüveget. Ezen kívül a kalap is remek kiegészítő lehet a strandon és kiválóan megvéd a napszúrástól. 

3. Fényképező
Örökítsünk meg minden pillanatát a nyaralásnak, hogy nyomot hagyjunk az útkornak. Mindig szeretem visszanézni a nyaralási képeket.

4. Tengerparti kiegészítők
A tengerparti nyaralás elengedhetetlen darabja a fürdőruha, amiből érdemes több párt vinni és a kaftán amiben le tudunk menni a partra. Szükségünk van még egy strand táskára és egy törölköző, kényelmes papucsra.

untitled_design_2_1.png

5. Könyv
Egy jó könyv a nyaralás alatt nagyon fontos, mert miközben barnulsz legalább jól szórakozol. Én a nyaralásra mindig többféle könyvet viszek, hogy tudjak válogatni. 

6. Esti viselet
Este érdemes egy tengerparti sétát tenni a naplementében vagy a városban. Szerintem a tökéletes ruha könnyed, lenge anyagból készült amit lehet egy magassarkúval vagy magas talpúval párosítani. Idei trend a hosszú több sorból álló nyaklánc amit több darabos karkötővel is viselhetünk.  

untitled_design_2.png

7. Smink
A tengerparton nem nagyon érdemes sminket viselni, természetesen vízálló sminket lehet de ilyen melegben nem ajánlott. Inkább hagyd pihenni a bőrödet, ő is had nyaraljon és az este a kihagyott nappali sminket bepótolhatod. A szettedet viszont feldobhatod egy élénk körömlakkal. 

8. Búvár felszerelés
Ha szereted felfedezni a víz alatti világot akkor az úszószemüveget és a búvártalpat ne hagyd otthon. 

screen_shot_2013-07-14_at_19_51_37.png

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativ-varazs.blog.hu/api/trackback/id/tr578837944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása