KREATÍV-VARÁZS

KREATÍV-VARÁZS

Kihagyhatatlan tippek, mit viselj a strandon!

2016. július 13. - Kreatív Varázs

Miközben a nyaralásra vagy a strandra pakolunk össze gyorsan végig futunk azon, hogy mit kell bepakolni és néha kicsit kétségebesünk, hogy nincs mit vegyünk fel a strandra. Ezért gyorsan elmegyünk vásárolni, viszont nem tudjuk hogy mit is vegyünk. Ezért összegyűjtöttem néhány tippet ami alapján érdemes strand szettet vásárolni. 

 

 

 

7.jpg

A nyári szett egyik must have darabja a kaftán, mert gyorsan magunkra tudjuk kapni, színes és földig érő vagy rövidebb hosszban kapható. Ha már megvettük a kedvenc kaftánunkat akkor a következőket vegyük figyelembe a többi strandra való darabnál. Elsősorban könnyed anyagból készült ruhákat, felsőket, kezeslábasokat keressünk, mert miután több órán keresztül napoztunk biztosan melegünk. Idén nagyon népszerűek a váll nélküli felsők és a mintás darabok, nekem a pálmafalevél mintás és a virágos ruhák tetszenek a legjobban, de csipkés darabokat is lehet találni. A fürdőruhákból a színes, mintás darabok és a Triangl márkájú bikiniknek van a szezonja. 

Ha ezt már mind beszereztük akkor jöhetnek a kedvenceim, a lábbelik. Amit az évek alatt megtanultam, hogy vegyünk vízálló papucsot vagy szandált ami lehet mintás, vagy élén színű, ha nude színű a bikinink. Idén trendi a köves és a fűzős szandál, papucs. Így ezeket biztosan meg fogod találni az üzletek polcain. Ezen kívül, ha magadra kapsz egy ovális napszemüveget és egy szalma kalapot akkor biztosan a strand királynője leszel.

beach_wear_1.png
8.jpg

untitled_design3.png

img_9265.jpg

untitled_design_4.png

Have a nice day! :) Lilla

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativ-varazs.blog.hu/api/trackback/id/tr828873626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása