KREATÍV-VARÁZS

KREATÍV-VARÁZS

Rózsás Halloweeni dekoráció

2016. október 18. - Kreatív Varázs

Mostanában egyre több dekorációt készítek és a Halloween tökéletes alkalom arra, hogy kiéljem  kreativitásomat. Erre az alkalomra többfélét dekorációt készítettem/készítek, mert nagyon izgalmas hogy néhány eszköz segítségével milyen egyszerű, de nagyszerű dolgot tudok alkotni. A héten még több dekorációs bejegyzést fogok készíteni.

Pár hete megvásároltam ezt a narancssárga kicsi vödröt, amin tökök vannak, először mécsesnek használtam, aztán úgy gondoltam, hogy milyen jó lenne virágtartónak és akkor jött az ötlet, hogy krepp papírból rózsát készítek. Eredetileg fekete színűre szerettem volna, viszont végül kék rózsák készültek, mert ez a szín jobban illik a narancssárgához. 

pa179856.JPG

Eszközök:
Olló
Ragasztó
5 db hurkapálcika
Kék krepp papír
Kicsi vödör/dísztál/váza

1. Először megmérjük, hogy milyen mély a vödör, arra ráhagyunk 2-3 centit, ezután a hurkapálcikát méretre vágjuk ollóval.

2. Krepp papírból levágunk egy 10 cm-es csíkot.

3. A hurkapálcikát és a krepp papír alsó részét beragasztjuk és szépen lassan feltekerjük, amíg rózsa formája lesz.

4. Ezt annyiszor ismételjük meg, ahány rózsát szeretnénk :)

pa179833.JPG

pa179836.JPG

untitled_design_27.jpg

 

pa179862.JPG

pa179871.JPG

Have a nice day! Lilla

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativ-varazs.blog.hu/api/trackback/id/tr711819295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása