KREATÍV-VARÁZS

KREATÍV-VARÁZS

A legaranyosabb rénszarvasos muffin

2016. december 11. - Kreatív Varázs

Ma elkészítettem a legaranyosabb karácsonyi desszertet, a rénszarvas muffint. Sokszor szoktam muffint készíteni, de karácsonykor mindig szeretek különlegesen tálalni, mert ez a kedvenc ünnepem az évben. Ez a legkönnyebben és leggyorsabban elkészíthető dekoráció, mert kész termékekkel lehet díszíteni és alig vesz igényben 10 percet. Arról nem is beszélve, hogy ez a karácsonyi asztal egyik legaranyosabb desszertje. 

pc110673.JPG

Hozzávalók:
10 db csokis muffin
1 csomag szőlőcukor
1 csomag m&m
1 csomag győri édes csokis, kerek keksz
1 csomag kicsi sós perecek
Nutella

Elkészítés:
A nutellát a muffinra rákenjük, aminek köszönhetően fényes lesz és ragasztóként is fog szolgálni. Majd rátesszük a csokis kekszet és arra a piros m&m-et ami az orra lesz. A piros helyet lehet barna szemeket is használni az m&m-ből. Ezután a szőlő cukorra ételfestékkel szemeket rajzolunk, de lehet mazsolát is használni, majd rátesszük a muffinra. Végül pedig a perecek lesznek az agancsai és készen is vagyunk :)

 

pc110683.JPG

pc110686.JPG

pc110676.JPG

Have a nice day! :) Lilla

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativ-varazs.blog.hu/api/trackback/id/tr8712040435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása