KREATÍV-VARÁZS

KREATÍV-VARÁZS

Hópihés mécses

2016. december 18. - Kreatív Varázs

Csütörtök este azon gondolkodtam, hogyan használhatnám fel ezt az üres üveget és eszembe jutott, hogy készítek belőle egy karácsonyi, hópihés mécsest. Eredetileg kisebb pihéket szerettem volna, de végül ezek a nagyobbak jobban illettek az üveg méretéhez. Minden szükséges eszközből volt otthon és kb. 1,5 óra alatt el is készült. 

pc160790.JPG

Eszközök:
Üres üveg
Fehér festék
Hópihés sablon
Olló
Ragasztó
Ecset vagy vatta

Elkészítés:
Az üveget alaposan megtisztítjuk, majd az internetről hópihés sablonokat töltünk le. Nagyon sok félét lehet találni, de arra figyeljünk oda, hogy méretarányosak legyenek a hópihék és az üveg.  A sablonból óvatosan kivágjuk a hópihéket, én a középső sorból kettőt az alsó sorból egyet vágtam ki, hogy változatos legyen. Majd cellux ragasztóval rögzítjük az üvegen a sablon és ecsettel vagy vattával felvisszük a fehér festéket. Mindig várjuk meg amíg megszárad az első réteg és csak utána vigyük fel a másodikat és végül készen is vagyunk.

pc150718.JPG

pc150721.JPG

 pc150722.JPG

pc160790.JPG

pc170909.JPG

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativ-varazs.blog.hu/api/trackback/id/tr6112055915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása