KREATÍV-VARÁZS

KREATÍV-VARÁZS

Karácsonyfa desszert

2016. december 21. - Kreatív Varázs

Az égősoros muffinokkal együtt ezeket a karácsonyfa édességeket is elkészítettem. A muffin alap ugyanaz, mint az égősoros muffinoknak, a receptet itt éritek el. Lejjebb a karácsonyfa elkészítésről olvashattok részletesebben. 

pc170837.JPG

Hozzávalók a karácsonyfához:
Zöld ételfesték
Hulala habtejszín 5 dl 
5 db babapiskóta
Nyomózacskó

A habok megfelezzük, az egyik felébe nem teszünk étel színezéket, ez lesz az alapja a fának. A másik felébe zöld ételfestéket rakunk és alaposan elkeverjük. A fehér habbal vastagon bevonjuk a muffin tetejét, majd a babpiskótát félebe vágjuk és a habba tesszük merőlegesen, ezért kell vastagon habbal bevonni a tetején, hogy megtartsa a babapiskótát. A zöld habot a nyomózacskóba tesszük és karácsonyát formázva a babapiskótát körbevesszük. Igény szerint a végén a fát lehet díszíteni, szórócukorral. 

pc170807.JPG

pc170811.JPG

pc170815.JPG

pc170816.JPG

pc170837.JPG

pc201017.JPG

 

 Have a nice day! Lilla

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativ-varazs.blog.hu/api/trackback/id/tr6712066311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása