KREATÍV-VARÁZS

KREATÍV-VARÁZS

Valentin-napi ajándékok férfiaknak

2017. február 09. - Kreatív Varázs

Villám sebességgel közeledik a Valentin-nap és a még nem vettem még semmit pánik. Gyakran nehezebb erre az ünnepre ajándékot venni mint karácsonyra, mert a férfiak néha nem is tekintenek ünnepnek február 14.-ét. Ezért megkérdeztem a férfi ismerőseimet, hogy ők minek örülnénk a párjuktól Valentin-napra, ha az megvásárolható lenne. 
Az első három ötlet páros ajándék, nekem nagyon tetszenek ezek a páros pólók és nagy meglepetésemre a férfi ismerőseim is nagyon szeretik. Az első két póló Halott pénz: Van valami a levegőben című számából egy részlet.  A további ajándékok közé tartozik egy Netflix előfizetés, ha a barátod szeret sorozatot nézni, akkor biztos ez a legjobb választás, mert több száz sorozat közül választhat. A mini drónért, amit házon belül is lehet használni és a vezeték nélküli fülhallgatóért teljesen odáig voltak az ismerőseim. Nagy meglepetésemre az óra  és a okostelefon kesztyű is az ajándékok közé tartozik, mert szerintük nagyon praktikusak. Végül pedig nem utolsó sorban egy klasszikus borotválkozó készlet. 
Némelyik válaszon nagyon meglepődtem, mert az gondoltam, hogy csak a nők szerint jó ajándék az óra, de a férfiak is szeretik a praktikus darabokat. A másik meglepő ajándék a páros pólók voltak, mert úgy gondoltam hogy ezek csajos ajándékok, de férfiak is nagyon szeretik a Halott pénzt. 

img-5866-edit-2.jpg

1.JPG

il_570xn_1080752381_di08.jpg
skeyeminidrone.jpg

komono-winston-monte-carlo-original-watch-05.jpg

15.jpg

letoltes_4.jpg

jabra-revo-wireless-headphones-4.jpg

foto1.jpg

Have a nice day Lilla :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativ-varazs.blog.hu/api/trackback/id/tr7212243450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása