KREATÍV-VARÁZS

KREATÍV-VARÁZS

Szilveszteri kis fekete

2014. december 29. - Kreatív Varázs

Mindig nagy dilemmát okoz az, hogy mit vegyünk fel szilveszter este. Azt nem vehetjük fel ami már volt rajtunk karácsonykor és azt sem lehet rajtunk amit tavaly Szilveszterkor hordtunk. Ilyenkor a nők nagy része körülnéz a gardróbjában valamilyen különleges darab után kutatva majd rájön, hogy igazából nincs is mit felvennie.

 Majd jön az újabb dilemma, hogy új ruhát kell vennie. Szóval mit is vegyünk fel ami elegáns,  jól néz ki és  illik ahhoz az eseményhez vagy bulihoz ahová hivatalosak vagyunk?  Általában egy kis fekete ruha jut az eszünkbe amit magas sarkúval tudunk hordani és mindig csinosak vagyunk benne.  Hogyha már biztosak vagyunk abban, hogy egy kis feketét szeretném viselni akkor a következő lépés a vásárlás. A bolt kínálatából sok mindent választhatunk: hosszút, rövidet, csipkéset, flittereset, vastagot vagy inkább vékony anyagból készültet. Ez mind rajtunk múlik, hogy melyik tetszik jobban.

Én a következő ruhákat ajánlanám szilveszteri bulikhoz:

Ha a figyelem középpontján szeretnél lenni akkor ez a megfelelő ruha.

 

 

Egy kicsit vissza fogottabb, de szintén a figyelmet rád irányító ruhadarab.

 

Napjaink egy divat hulláma a bőrhatású darabok amelyek rockos hatást keltenek, ezért hogyha a rockosabb vonalat szeretnéd követni akkor ezt a ruhát tudom ajánlani.

 

 

Ha szereted a gyöngyöket és a dekoltázsodat szeretnéd hangsúlyozni akkor ez a ruha számodra a megfelelő.

 

Elől visszafogott, de hátul különleges csipke betétes ruhát azoknak ajánlanám akik nem szeretnek feltűnés kelteni, de mégis egy kicsit különlegesebb ruhát szeretnének viselni.

 

Ezt a ruhát azoknak ajánlanám akik szeretik megmutatni  lábukat. Ezt a ruhát lehet ujjatlanul és hosszú újjal is hordani.

 

Esetleg túl sok a fekete és fel szeretnéd dobni a ruhádat akkor ez a fekete és a fehér dress nagyon elegáns hatást kelt.

 

Mivel az időjárás eléggé zord így december, végén azt ajánlanám, hogy egy blézert, bolerót vagy kardigánt vegyetek fel.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativ-varazs.blog.hu/api/trackback/id/tr387021283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása