KREATÍV-VARÁZS

KREATÍV-VARÁZS

Térdzokni hideg ellen

2014. december 29. - Kreatív Varázs

December végén már beköszönt az igazi tél röpködnek a mínuszok, mindenki felveszi a legvastagabb csizmát és előkeresi a sálat, sapkát.  Általában mindig a lábunk kezd el fázni először, mert felül jó meleg kabátot hordunk. A lábunkon csak egy csizma van, ami ha nem vastag akkor könnyen megfázhatunk. Hogyha nem szeretnénk másik csizmát venni akkor itt van néhány tipp, hogy hogyan öltözhetünk fel. A legegyszerűbb megoldás a térdzokni amit húzhatunk nadrág alá, hogy senki ne lássa vagy hordhatjuk nadrág fölött, szoknyával vagy ruhával.

 Mostanában egyre többen hordanak térdzoknit általában fekete vagy szükre színben.

 

 Viszont feldobhatjuk a szettünket egy pár színes zoknival is. Amik illenek fekete, mintás illetve színes szettekhez is. 

 

 

 

Nem kell mindenképp szoknyával vagy ruhával hordani, farmer nadrággal is lehet viselni.

 

Hogyha nem csak egy egyszerű színes párat szeretnénk hordani akkor viselhetünk csipkés szélűt, masnisat, gombosat, mintásat. 

 

        

 

Többféle cipővel is lehet hordani időjárástól függően. Például:csizmával, gumicsizmával, bokacsizmával, magassarkúval.

 

Nagyon sokféleképpen hordhatjuk a térd zokni, de a legfontosabb az, hogy vastag legyen és meleg utána pedig kedvünk szerint válogathatunk a színek és a formák kavalkádjában. 

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativ-varazs.blog.hu/api/trackback/id/tr637021295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása