KREATÍV-VARÁZS

KREATÍV-VARÁZS

Tippek macskajaj ellen

2015. január 01. - Kreatív Varázs

Tegnap este mindenki kibulizta magát, hajnalban vagy reggel ért haza, majd sokáig aludt. A korán kelők már korábban a lustábba délután kelnek fel. Sokan nehezen emlékeznek arra, hogy mi is történ azt este, mert kicsit többet ittak a kelleténél, ami nem baj hiszen egy évben egyszer van Szilveszter viszont egy jó kis fejfájás, szédülés elkerülhetetlen. Amitől biztosan nem leszel jobban a még több alkohol, de most itt van néhány jó tanácsot macskajaj ellen:

A megszokott reggeli kávét hagyd ki, nem tesz jól a szervezetednek a koffein. Nyugodtan igyál a szénsavmentes ásványvizet, a paradicsomlét vagy a narancslét.  A gyomornak jó tesz még a rozmaringteát, ami csillapítja a fejfájást és segíti a májban az alkohol lebontását. Ha ingerlékenyek vagyunk citromfű teát fogyasszunk. A kamillatea nyugtatólag hat a belekre,gyomorra.

article-2236182-1624aec3000005dc-977_634x383.jpg

Ételek amit biztosan jót fognak tenni a gyomrodnak: Egy tányér forró zöldség- vagy erőleves sokat javíthat az állapotodon: segít pótolni az éjszaka során elvesztett sót, illetve káliumot. A tojás jó hatással lesz a májadra, de a szalonnát hagyd ki belőle.

A testnek jót tesz a még több oxigén, így hamarabb regenerálódik a szervezet. Jót tehet a sportolás, hiszen ilyenkor felgyorsul a szívverésed, így több oxigént tud szállítani a véred és a méregtelenítés gyorsabb lesz.
Ha legközelebb alkoholt fogyasztanál akkor minidig igyál előtte egy pohár vizet, mert így lassul az alkohol felszívódása, a szervezet könnyebben le tudja bontani. 

 

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://kreativ-varazs.blog.hu/api/trackback/id/tr397027857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása