KREATÍV-VARÁZS

KREATÍV-VARÁZS

Az ered színe megmutatja milyen alapozót használj

2015. január 17. - Kreatív Varázs

Nagyon nehéz olyan alapozót találni ami illik a bőrünkhöz és tökéletes alapot nyújt a sminkünk elkészítéséhez. Sokan rossz alapozót használnak, mert nem tudják, hogy milyen színű az arcbőrük. Ezért most nézzük át, hogy milyen bőrszín típusok vannak. Majd után átvesszük, hogy az ereink színe, hogyha mutatja meg, hogy milyen színű alapozót használjunk.

Az első bőr típus a világos bőr, azok tartoznak ebbe a csoportban akik olyan hamar leégnek, hogy inkább ki sem mennek a napra. Általában a világos bőr szeplővel szokott társulni.  Egy másik típus a közepesen világos bőr, azok tartoznak ebbe a csoportban akiknek hamar leég a bőrük, de pár percet kibírnak a napon. A harmadik típus a közepesen sötét színű bőr, ezt a csoportot azok alkotják akik nem égnek le hamar és kibírnak jó pár órát a napon. Az utolsó csoport a barna bőrszínűek, azok tartoznak ebbe a csoportban akiknek természetes barna bőrük van és soha nem égnek le. 

 how-to-find-your-undertone_1_.jpg

 

Hogyha ezek alapján meghatároztad a bőrszínedet akkor a következő lépés az, hogy meghatározzuk a bőröd alatt futó erek színét. Ami azért fontos, mert ezek is befolyásolják az arcbőröd színét hiszen arc arcbőröd alatt   futnak. Lehet, hogy a bőrszíned változik az évek alatt, ennek ellenére az ereid színes soha nem fog megváltozni. Az ered színét, úgy tudod meghatározni, hogyha megnézed, hogy milyen színűek az ereid a csuklódon. Hogyha zöldes színű akkor a bőröd színe világos vagy sárgás színű. Ezért világos alapozót használj, mert az illik a bőrödhöz. Ha az ereid kék vagy lila színűek akkor a bőröd sötét rózsaszín. Ebben az esetben használj sötétebb színű alapozót. Az is előfordulhat, hogy az eredi kékes zöldes színűek akkor a bőröd barackos, semleges színű. Ezért a semleges, természetes színű alapozó illik hozzád, ami se nem világos sem pedig sötét színű. 

 A világ egy legjobb vloggere megmutatja nektek, hogyha határozzátok meg a bőrszíneteket az ereid alapján és milyen alapozót használjatok. 

Have a nice day! :) Lilla

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativ-varazs.blog.hu/api/trackback/id/tr837081591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása