KREATÍV-VARÁZS

KREATÍV-VARÁZS

Híres emberek kedvenc könyvei

2015. január 20. - Kreatív Varázs

Mindenkinek van legalább egy kedvenc könyve, van amikor bővül a lista és van amikor kikopik egy-egy könyv a kedvencek közül. De az biztos, hogyha megkérdezik, hogy melyik a kedvenc könyved, akkor legalább egyet feltudsz sorolni.  Most nézzük meg melyik híres embernek mi a kedvenc könyve.
Az Amerikai Egyesül Államok elnöke,  Barack Obama kedvence a Salamon-ének Toni Morristól.  A híres író Stephen King kedvence a Legyek Ura, William Goldingtól.  A sármos színész George Clooney kedvenc könyve Lev Tolstoytól a Háború és Béke. Emma Thompson, a kétszeres Oscar-díjas színésznő, Homérosz Odüsszeiáját olvassa legszívesebben. Steven Spielberg kedvenc könyve James Fenimore Coopertől az Utolsó Mohikán. Tom Hanks szívesen olvassa a hidegvér című könyvet, Truman Capotetól.

 

ec4618758c77926352712c01d7e7855e.jpg

 A Mester és Margarita, a Harry Potter filmek főszereplőjének a kedvence, Daniel Radcliffé. Mark Twain egyik leghíresebb könyve a Huckleberry Finn, amely Owen Willson kedvence. Natalie Porter kedvenc könyve Anna Frank naplója. Katalin hercegnő egyik kedvence Anne a zöld oromból, Lucy Maud Montgomery írónőtől. 
Az egész lista elérhető itt: http://www.shortlist.com/entertainment/40-favourite-books-of-famous-people#

Have a nice day! :)

 

Stephen King kedvenc könyve a Legyek Ura

614711_5.jpg

 

A Mester és Margarita, az angol színész Daniel Radcliffe kedvence

b87268.JPG

Steven Spielberg szívesen olvassa az Utolsó Mohikánt

108213.jpg

George Clooneynak Lev Tolszoj klasszikusa a kedvence

haboru_es_beke.jpg

Capote Truman könyve Tom Hanks kedvence

capote_-_regeny_-_keparch.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativ-varazs.blog.hu/api/trackback/id/tr287091863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása