KREATÍV-VARÁZS

KREATÍV-VARÁZS

Egy kezdő sminktáska hozzávalói

2015. február 21. - Kreatív Varázs

Ha még nincs sminktáskád akkor nehéz eldönteni, hogy mik a szükséges alapdarabok, amik egy jó smink elkészítéséhez szükségesek. Most vegyük át, hogy mik a legfontosabb szépségtermékek egy sminktáskában. 

 

 

 

smink_csomag.png

 

Az első és legfontosabb az alapozó ami lehet krém vagy folyékony állagú. Majd egy bőrszínedhez illő korrektor és púder hogy teljes legyen az alapozás. Én a krém állagú korrektort szeretem, de van aki folyékonyat használ, mert azt könnyebb felvinni. 

Kihagyhatatlan a kezdő csomagból a szempillaspirál, minél dúsabb hatásúak a szempilláid annál nagyobbnak látszanak a szemeid. Majd egy fekete szemceruza és egy fekete szemhéjtus is szükséges a cicás szemek eléréséhez. Még a szemekhez szükséges egy földszínű színű szemhéjfesték paletta. Azért szeretem ezt a palettát, mert színei illenek a ruhatáramhoz és variálni is tudom őket, nem kell mindig egy színt használnom.

Végül pedig az ajkak, használhatsz aljak balzsamot, szájfényt vagy rúzst vagy egyszerre többet. Nekem mindegyikből van a táskámban, az hogy melyiket használom attól függ hogy milyen hangulatom van. Egy smink elkészítéséhez szükséges van még két ecsetre ami egy kisebb és egy nagyobb darab legyen. Az egyikkel alapozni tudsz  a másikkal pedig a szemhéjfestéket tudod felvinni. 

Hogyha megvan minden darab akkor valahol tartani is kell őket, ezért szükség van egy sminktáskára. Aminél a legfontosabb szempont az hogy vízálló legyen és elég nagy hogy minden beleférjen. 

Have a nice day! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativ-varazs.blog.hu/api/trackback/id/tr717194963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása