KREATÍV-VARÁZS

KREATÍV-VARÁZS

Tavaszi kabát ajánló

2015. március 19. - Kreatív Varázs

Lassacskán beköszönt a tavasz, végre elrakjuk a vastag téli kabátokat és elővesszük a ballon kabátot, a farmer dzsekit, és a bőrdzsekit. Ezek azok a darabok amik most tavasszal divatban lesznek. A ballon a reggeli csípős hidegben megvéd és az övnek köszönhetően karcsúsít, ezért az ideális homokóra alakot tudod elérni. A tradicionális bézs Burberry ballonon kívül a föld színek is előtérbe kerülnek. Persze van aki a tavasz beköszöntével egy élénkebb színű darabra szavaz. 


rain.png

A farmer dzsekit kicsit melegebb időben is hordhatod, elég alávenni egy vékonyabb pulcsit és már nem is fogsz fázni. Most a dzsekid lehet sötét, világos vagy koptatott és egy sállal vagy napszemüveggel remekül mutat. 

farmer.png

 

Végül a klasszikus fekete bőrdzseki, ami már az előző félévben is nagy trend volt. Bármivel hordhatod, jól néz ki farmerral, szoknyával és ruhával, lapos és magassarkúval. 

bordzseki.png

Most a színes dzsekik is előtérbe kerültek. Merjetek bátran színes dzsekit hordani, mert nagyon jól néz ki semleges és élénk színekkel is. 

szines_dzseki.png

Have a nice day! :) Lilla

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativ-varazs.blog.hu/api/trackback/id/tr647284475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása