KREATÍV-VARÁZS

KREATÍV-VARÁZS

Csizmától a balerináig

2015. március 26. - Kreatív Varázs

Itt a tavasz és lassacskán minden reggel hét ágra süt a nap, viszont a hőmérséklet még nem annyira magas, hogy balerinában tudjunk menni, ezért én inkább a sportcipőre szavazok. Reggel a metrón utazva végignéztem hogy ki milyen cipőt visel és eléggé furcsa jelenségre lettem figyelmes amit úgy neveznék, hogy a csizmától a balerináig időszak. Minden évben kétszer van ilyen időszak egy ősszel és egy most tavasszal. Ilyenkor az emberek nem tudják eldönteni, hogy hideg vagy meleg van ezért a bátortalanok maradnak a csizmánál a bátrabbak már előkeresik a balerinát és a megfázás ellenére szívesen flangálnak benne. 


Szerintem ebben az időben már el lehet rakni a csizmát és inkább sportcipős időjárás kezdődik. A sportcipő nem túl meleg és megfázni sem fogunk benne. Olyan sok színű és mintájú sportcipők vannak, hogy  széles palettából válogathatunk milyet szeretnénk hordani. 

 

cipok.png

 

A sportcipőn kívül ebben az időben tökéletesek az oxford cipők, amik most nagy slágernek számítanak. Ezeket a cipőket elegáns ruhához is hordhatunk akár egy megbeszéléseken egy blézerrel is jól mutat. Mind színben, mind formában változatosak. 

 

oxford.png

Have a nice day! :) Lilla

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativ-varazs.blog.hu/api/trackback/id/tr387307476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása