KREATÍV-VARÁZS

KREATÍV-VARÁZS

Elrajtolt a Coachella, az év első fesztiválja

2015. április 11. - Kreatív Varázs

Tegnap volt a Coachella első napja, amely a nyári zenei fesztiválok előfutára. A Coachella egy zenei és művészeti fesztivál, amelyet minden évben a Palm Springshez közel található völgyben tartanak( ahol már most 20 fok van). A Coachellán minden nagyobb sztár megjelenik. A fesztivál olyan mint egy divat bemutató és egyben trend mutató. Megtudhatjuk, hogy mik lesznek azok a darabok és szettek amik kihagyhatatlan darabja lesznek a 2015-ös fesztivál szezonban.

Nem kisebb fellépőket találunk mint Clean Bandit, David Guetta, Florence + the machines, George Ezra, Hozier és még több 100 nemzetközi előadó. Természetesen élőben is lehet követni a fesztivál fellépőit amit ezen a linken tudtok elérni: https://www.coachella.com/splash/

Itt van pár kép a tavalyi fesztivál legjobb szettjeiről

cocchella_3.png

coachella_3.png

coachella_2.png

coachella.png

 

celebritycoachellastyle.jpg

Egy pár kép magáról a fesztiválról

coachella.jpg

coachella-2015-dates-tickets.jpg

caoa.jpg

bassnectar_live_at_coachella_wknd_2.jpg

 

 Have a nice day! :) Lilla

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativ-varazs.blog.hu/api/trackback/id/tr327357802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása