KREATÍV-VARÁZS

KREATÍV-VARÁZS

Virágos körmök tavasszal

2015. április 17. - Kreatív Varázs

Mivel tavasz van és ilyenkor minden virágba borul ezért úgy döntöttem, hogy virágos körmöket készítek magamnak. Kerestem egy pár tutorial videót ezzel kapcsoltban és találtam egy nagyon jót. Ebből inspirálódva, én is elkészítsem a saját verziómat. Szükségünk van világos rózsaszín, sötét rózsaszín, fekete, világoszöld, fehér és egy átlátszó körömlakkra, egy kicsi és vékony ecsetre a virágok készítéséhez és alufóliára.

 

flower_4.png

 

 

 

wp_20150416_014.jpg

A középső, a gyűrűs és a nagy ujjunkat fehér körömlakkal kilakkozzuk. Amíg száradnak a mutató ujjunkat zöldre, a kis ujjunkat rózsaszínre festjük. (Lehet, hogy a fehéret több rétegbe kell felvinni, hogyha nem jól pigmentált a lakkunk.)

wp_20150416_005_1.jpg

 

Majd ezután jön a kézügyességet igénybe vevő rész. A lakkokat egy kicsi alufólia darabra csepegtetjük, mert innen könnyebben tudjunk felvinni a körmünkre. A kis ecsettel a virágok leveleit visszük fel és több virágot festünk egy-egy körömre.  Megvárjuk míg megszáradnak a levelek és utána a fekete köröm lakkal kicsi pöttyöt teszünk a közepére. Végül pedig a zöld lakkal leveleket festünk, ami lehet kisebb nagyobb is. Miután megszáradt az összes körmünk fedő lakkot használunk.

 

flower_3.png

Itt a videó amiből inspirálódtam:

 

 Have a nice day! :) Lilla

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativ-varazs.blog.hu/api/trackback/id/tr27376458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása