KREATÍV-VARÁZS

KREATÍV-VARÁZS

Félig konty, itt az új haj trend

2015. április 27. - Kreatív Varázs

A youtubeon tömérdek beauty tutorial videó van, ezért nagyon nehéz közülük megtalálni a legjobbakat.  Zoella az egyik legismertebb és egyben a legjobb a szépség videók készítésében (ő az egyik kedvencem). Jelenleg több mint 8 millió követője van csak a youtubeon és még több millió a többi közösségi oldalon. Ezért ő a legnagyobb rajongó táborral bíró beauty blogger. Minden héten különböző beauty és lifestyle videókat tölt fel a csatornájára és emberek milliói követik tippjeit. Az utóbbi hónapokban készített egy gyors és könnyű haj videót amiben látható, hogyan készítsünk félig konttyot. Ezt a haj stílust mindenki azonnal elkezdte lemásolni és itthon is egyre több lány viseli. 
Maga a konty elkészítése nagyon egyszerű, csak a hajad felét kell copfba fogni, majd utána feltekerni és kontyot készíteni a copfba fogott hajból. Ezért a félig konty lesz a legújabb hajtrend és nyáron még több hosszú hajú lány fogja hordani a hőségben. 

A cikk alján láthatjátok a tutorial videót  Zoellával, de előbb néhány kép róla félig konttyal és még több sztárral.  

zoella-hair-18-500x750.jpgzoella-hair-4-500x750.jpg

 

  

 

maxresdefault.jpg
Néhány sztár félig konttyal
Candice Swapoel                                                         Ariana Grande

celebrity-street-hairstyles-2015-31.jpg17-le-fashion-blog-19-ways-to-wear-a-half-up-top-knot-bun-ariana-grande-long-hair-airport-style.jpg


Katalin hercegné

kate-middleton-half-up-american-visit-hairstyle.jpg


Végül pedig a tutorial videó 



Have a nice day! :) Lilla

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativ-varazs.blog.hu/api/trackback/id/tr247403624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása