KREATÍV-VARÁZS

KREATÍV-VARÁZS

Kihagyhatatlan virágkoszorú a fesztiválszezonra

2015. június 27. - Kreatív Varázs

Kezdődik a fesztiválszezon és jövő héttől már több nagyobb fesztivál is elindul pl: VOLT majd a SOUND fesztivál, jelenleg pedig a Budapest Essentials zajlik. A fesztivál szettnek már tavaly is kihagyhatatlan része volt a virágkoszorú és ez idén sem lesz másképp. Néhol több ezer forintot is elkérnek egy darabért, de otthon is elkészíthetjük 500-1000 Ft-ból attól függően, hogy milyen színű és fajtájú virágból szeretnénk. Hogyha csak fehér színű virágot tudtál vásárolni akkor be is festheted, hogy színesebb legyen. Én egy fehér színű selyem rózsacsokrot választottam. Az elkészítéshez nincs másra szükségünk mint egy ollóra és a virágcsokorra. Ajánlott hosszú szárú csokrot választani, mert minél hosszabb a szára annál könnyebb lesz elkészíteni. 

Először a csokorról le kell vágni a virágokat szálanként. Majd a szálakat megfelezni és az egyik fele a jobb oldal a másik fele pedig a bal oldala lesz a koszorúnak. Megfogunk két szálat és a szárait összecsavarjuk. Mivel ezeknek a selyem/művirágoknak fém száruk van ezért hogyha szorosan összetekerjük akkor eléggé masszív lesz és nem fog szétesni. Majd a kettőhöz hozzáadunk még egy darabot és a hármat jó szorosan összetekerjük. Ezt a másik  oldallal is megcsináljuk, úgy hogy a virágok az ellenkező irányba nézzenek. Majd a két oldalnak a szárait összetekerjük és így lesz egy háromnegyed koszorúnk aminek az eleje még nyitott. Arra a részre ahol összetekertünk a két felét virágokat tekerünk, annyit ami a teljes részt elfedi. Mivel a teteje még nyitott most összekötjük a két oldalt úgy hogy egy-egy virágot tekerünk az oldalakra majd azokat egymással is összetekerjük. Ezután már készen is van a koszorúnk ami biztosan nem fog szétesni, hogyha eléggé szorosan tekerjük össze. Lejjebb lépésről lépésre láthatod, hogyan készítettem el a sajátomat.

 

untitled_design_9.png

egyutt_1.png

szetszedve.png

egyutt.png

wp_20150627_071.jpg

teljes.png

egesz_reszlet.jpg

teljes_1.png

Have a nice day! :) Lilla

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativ-varazs.blog.hu/api/trackback/id/tr157578710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása