KREATÍV-VARÁZS

KREATÍV-VARÁZS

A siker tervezhető

2015. szeptember 24. - Kreatív Varázs

A siker tervezhető, ezzel a címmel volt meghirdetve  az az előadás amin pár nappal ezelőtt részt vettem. A név nagyon csábító volt, ezért már az előtte lévő napokban elgondolkodtam azon, hogy vajon mik azok a tippek amitől sikeres leszek, vajon tudnak olyan tanácsot adni amitől biztosan sikereket fogok elérni. Ezek a gondoltak motoszkáltak a fejembe amíg el nem kezdődött az előadás.

 

success.jpg

Az előadáson sokan voltunk, gondolom mindenki kíváncsi volt, hogy vajon mi is a sikerességhez vezető út. Az előadó nagyon dinamikus volt és lehengerlő és mindeközben elgondolkodtató. Azt mondta, ahhoz hogy sikeres legyél a szokásaidon kell változtatnod, hiszen ezek azok amik körbe vesznek, meghatározzák egy napodat, egy heted vagy akár az egész életedet. Vannak jó szokások amik előbbre visznek és természetesen vannak rosszak is amik nem segítenek előrébb jutni és ezektől általában nehéz megszabadulni. Az emberek gyakran a szokásaik rabja és gyakran mondják, hogy ezt így szoktam csinálni és továbbra is így fogom, de közben nem gondolkodnak el rajta, hogy ez valóban szükséges ahhoz, hogy előrébb jussanak mind az életben mind a karrierjükben.  Itt van egypár jó tanács amit ne csinálj és inkább szabadulj meg ezektől a szokásoktól: Ne panaszkodj- Igen mindenki panaszkodik és ezt nehéz betartani, de meg kell próbálni. Ne hagyd, hogy az idődet rabolják- sajnos mindenkinek vannak olyan ismerősei, rokonai, barátai akik évekig tudnak beszélni, de inkább koncentrálj a fontosabb dolgokra. Egy pár jó tanács amik ha a szokásoddá vállnak könnyebben sikeres leszel: Mindig legyen példaképed, mindig tűzz ki a céljaidat és azokat tarts szem előtt, éj lassabban és ne félj a csendtől ,mosolyogj mert a magabiztossá tesz, ne feledd el hogy kinek mit ígérsz, és még sok más jó tanács amik ha a szokásoddá vállnak akkor elindult a sikerhez vezető úton. 
Összességében remek előadás volt és sokat tanultam önmagáról és arról, hogyan lehetek sikeresebb ember a szokásaim révén és mit kell tennem ahhoz, hogy ezeket elérjem. 

Have a nice day! :) Lilla

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativ-varazs.blog.hu/api/trackback/id/tr357818966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása