KREATÍV-VARÁZS

KREATÍV-VARÁZS

Hogyan törj be a divatiparba?

2015. szeptember 27. - Kreatív Varázs

Sokan tudják, hogy nagyon szeretek a YouTubeon szörfölni és két hónappal ezelőtt találtam egy videót a Brit Vogue csatornáján, amelyben Alexa Chung felteszi a nagy kérdést, mit akarunk tudni a divatiparról? Ebben a két perces videóban Alexa elmondja, hogy elindul egy YouTube sorozat és azzal a témákkal fog foglalkozni amiket mi tudni szeretnénk a divatiparról.

 

A videó után már nagyon vártam, hogy elkezdődjön a sorozat és már az első két rész elkészült amit a Brit Vogue csatornáján megtudunk nézni. Az első videó kb. 12 perces és a témája: hogyan törjünk be a divatiparba. Az olvasók, nézők közük sokan szerették volna megtudni, hogy mi kell ahhoz, hogy a divatipar részesei lehessünk ezek alapján ez lett az első rész témája, amelyben Christopher Kanel készült interjút is láthatunk. 

 

A második rész is hasonló hosszúságú és a hogyan lettél divattervező kérdéssel foglalkozik. Az emberek nagy részét ez érdekli és erre a kérdésre keres rá a googleben. Most Alexa segít abban, hogy megtudjuk vajon a legjobb divattervezők, hogy és miért kezdtek el a divatiparban dolgozni, ezzel együtt a divatipar nehézségeibe is beláthatunk. Majd ellátogatunk a Central Saint Martins Collegeba ami Nagy Britannia legjobb képzést nyújtó divatiskolája és egypár itt végzett divatszakemberrel láthatunk beszélgetést.  

Nekem azért tetszik ez a sorozat, mert minden részben neves szakemberekkel készülnek interjúk és így láthatjuk, hogyan is működik valójában a divatipar.  Már nagyon várom a többi részt, hogy belenézhessünk a divatipar nagyágyúinak a munkájába. 

Have a nice day! :) Lilla

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativ-varazs.blog.hu/api/trackback/id/tr1007845368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása