KREATÍV-VARÁZS

KREATÍV-VARÁZS

CHANEL repülőteret varázsolt a kifutóra

2015. október 08. - Kreatív Varázs

A tavaszi divathéten a Chanel egy francia kávéházat varázsolt a kifutóra tegnap előtt pedig egy újabb meglepetés várta a divat rajongókat, mert Karl Lagerfeld egy repülőteret álmodott a divatbemutató helyszínéül. Mint azt már az előző bemutatókon megszokhattunk most is minden reptéri kiegészítő CHANEL márkájú volt.

chanel-vlucht-ss-2016-_1.jpg

A kollekció mindegyik darabja mintás: kockás, csíkos és absztrakt mintás darabok és a mintást mintással hordjunk elvre alapul a kollekció. A színeket tekintve a fehér és sötétebb tónusok dominálnak pl: sötétkék, sötétzöld, szürke, barna de ezek mellett kiegészítő színként felbukkan a rózsaszín és a piros. A kollekció egyik része a kényelmes, sportos darabokra fókuszált, míg a másik része az elegáns kosztümös vonalat célozta meg. Természetesen a kihagyhatatlan Chanel kosztüm sem maradt ki a kollekcióból egy kicsit módosítva a megszokott sziluettet oldalra helyezve a cipzárat. A modellek egy része kék és narancssárga napszemüveget viselt, akiken pedig nem volt  őt kék színű napszemüveg méretű kék sminket hordtak.  Őszintén szólva engem nem annyira fogott meg ez a kollekció, viszont a díszlet annál inkább. Nagyon tetszik az, hogy repteret varázsoltak a kifutóra és remélem, hogy a következő kollekció jobban fog sikerülni. 

Az egész kollekciót itt tudjátok megnézni: http://www.vogue.co.uk/fashion/spring-summer-2016/ready-to-wear/chanel

chanel-airlines-spring-summer-2016-ready-to-wear-finale.jpg

chanel-airline-spring-2016.jpg

04_chanel.jpg

chanel-rs16-1198.jpg

_cha0253_426x639_1.jpg


_cha0061_426x639_1.jpg
_cha0079_426x639_1.jpg

Have a nice day! :) Lilla

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativ-varazs.blog.hu/api/trackback/id/tr797950814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása