KREATÍV-VARÁZS

KREATÍV-VARÁZS

Még nincs késő a karácsonyi kalendáriumhoz

2015. december 05. - Kreatív Varázs

Eddig még nem volt időm elkészíteni az adventi kalendáriumomat, de soha nem késő. Idén egy különlegességet készítettem, egy fali kalendáriumot amihez a kreativitásunk és nem sok eszköz szükséges: fehér papír, olló, arany toll, cukorka és csoki, madzag, csipesz. 

pc053177.JPG

A számok írásához arany tollat használt, mert ez az egyik kedvenc ünnepi színem, de lehet ezüst színt is használni. Az elkészítéshez először a papírt félbe vágjuk majd negyedbe, ezután kézzel ráírjuk a számokat. Próbáljuk mindegyik számot a lap közepére ugyanakkora nagysággal ráírni, 20-24-ig pedig ki hópihétek is rajzolhatunk. Ezután a madzagot két szög közé felfűzzük és rácsipeszeljük a számokat. Lehet három sorba feltenni őket és az utolsó négyet a lelógó részre tenni vagy három sorba csipeszelni. Végül pedig a  legjobb rész következik a cukrokat,csokikat a számok mögé tesszük és már készen is vagyunk. 

pc053164.JPG

pc053184.JPG

pc053188.JPG

 

pc053194.JPG

pc053198.JPG

pc053199.JPG

Have a nice day! :) Lilla

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativ-varazs.blog.hu/api/trackback/id/tr628141646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása