KREATÍV-VARÁZS

KREATÍV-VARÁZS

Kinek mit vegyek karácsonyra?

2015. december 13. - Kreatív Varázs

Amikor elkezdődik a december mindig elkezdek azon gondolkodni hogy kinek mit vegyek karácsonyra. Nálam ez a folyamat mindig több időt veszik igényben, mert szeretnék jobb ajándékot adni mint az előző évi és persze az is fontos, hogy olyat adjak amit szeretne az illető vagy illik a személyiségéhez. Szerintem egy jó karácsonyi ajándék mindig szívhez szóló és soha nem átlagos, mindig személyre szabott. Persze az ajándék árulkodó mert mindig megmondja hogy kinek vagyunk fontosak és ki mit tud rólunk. 

 

stunning-christmas-gift-wrap.jpg

Szóval ezek alapján már december elején elgondolkodom azon hogy ki mit szeretne. Érdemes abból kiindulni hogy mikek mi a hobbija. A zene rajongóknak nagyon sok mindent lehet venni, ha kézzel készül dolgokban gondolkodunk akkor lehet pengetőt festeni vagy összerakni egy válogatást a kedvenc zenéi szerint. De lehet fadobozt is festeni úgy hogy rajta vannak a kedvenc együttesének a zene szövegei. Ha nem tudunk vagy nem szeretnénk kézzel készült ajándékot csinálni akkor lehet koncert jegyet venni, zenészes bögrét, pólót vagy fülhallgatót.

 

zenesz_1.png

Van a természet szeretők csoportja akik nagyon szeretnek sétálni, a természetben tölteni az idejüket. Kézzel készült ajándékokból sok van ezen a téren. Ezekhez az ajándékokhoz elég egy befőttes üveg, amibe lehet virágokat vagy kaktusz ültetni mert az sokáig kibírja víz nélkül. Lehet parafadugókba virágot ültetni, de lehet kézzel készült szappant is adni vagy üvegre, evőeszközre, tányérra tájképet festeni.

termeszet_szeretok.png

A következő hobbi a főzés, itt sok mindent közül lehet választani a tradicionális főzőkönyvtől elkezdve az evőeszközökig. Lehet kézzel a főzőkanalakra, vágódeszkára, konyharuhára, sütő kesztyűre festeni és ráírni az ajándékozó nevét vagy egy idézetet. Ha a kézzel készült ajándék készítés nem megy akkor lehet főző vagy sütő tanfolyamot ajándékozni. De szerintem a legjobbak a sütéssel kapcsolatos eszközök pl: forgó tortaállvány, szilikonforma, mintázó eszközök.

 

sutes_szerelmesei.png

Nagyon sokan szereti a szépségápolással kapcsolatos termékeket, kozmetikai márkákat, sminkeket. Ennek a csoportnak én is oszlopos tagja vagyok. Ebben a kategóriában is lehet kézzel készült ajándékokat készíteni pl: pakolást, szappant, hidratáló krémet. Viszont ha ezt a feladatot nehéznek érezzük akkor a drogériában vagy online (pinkpanda.hu) minőségi termékeket lehet vásárolni. Szerintem egy paletta nagyon jó ajándék lehet: szemhéjpúder, kontúr, korrektor. Mielőtt vásárolnánk tájékozódjunk, hogy milyen bőrtípusa és bőrszíne van az ajándékozottnak hogy jó terméket vegyünk.

 

szepseg_maniasok.png

 

A szépség mániásokon kívül vannak a kreatívak, akik nagyon szeretnek kézzel készül dolgokat csinálni. Szerintem ők örülnek a legjobban bármilyen kézzel készül ajándéknak, elég csak elmennünk a kreatív hobbyba és ott sok minden közül tudunk választani. Készíthetünk táskát, bögrét, sálat, üveget, poharat, dobozt. Ezekre festhetünk, varrhatunk, decoupageolhatunk. Ha jó kézügyességünk van akkor akár ékszert is csinálhatunk. Hogyha nem szeretnénk ajándékot készíteni akkor a kreatív hobbyból bárminek nagyon fognak örülni. Ezeket az ajándékokat a divatot kedvelőnek is készíthetjük. A táska és az ékszer, ékszertartó biztos befutó lesz náluk. 

 

diy_kiralynok_2.png

 

Hogy a számítógép szerelmeseit se hagyjuk ki a sorból, (nem vagyok nagyon jártas a témában) szerintem ezeknek örülnek a legjobban: optikai egész, fülhallgató, mikrofonos fülhallgató, hangfal, kesztyű mobilhoz, laptop hűtő.

technikaki_kutyuk_1.png

 

Természetesen ezeken a hobbikon kívül és van még nagyon sok más, de szerintem ha ajándékot készítünk vagy választunk akkor a hobby vonalon jó elindulni. Ha nincs ötletünk a tradicionális wellness hétvége, színház jegy, koncert jegy, könyv utalvány is lehet tartalék terv. De minél személyesebb egy ajándék annál jobb. 

Have a nice day! :) Lilla

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativ-varazs.blog.hu/api/trackback/id/tr98169836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása