KREATÍV-VARÁZS

KREATÍV-VARÁZS

A legjobb highlighter?

2015. december 19. - Kreatív Varázs

Nagyon szeretem a krémmániát, mert majdnem az összes szépségápolási termékről lehet értékelést és véleményt olvasni. Éppen highlightert kerestem az oldalon amikor elolvastam a legtöbb pontot kapó terméket, ez a lovely gold highlighter, az ára 849 Ft, ami jónak számít a több highlighterhez képest.

Mire is jó highlighter? Azért használjuk, hogy az ideálisnak tartott ovális arcformát elérjük ezért az arcot árnyékoljuk sötét színnel és kiemeljük világos színnel-ez a highlighter.

Azt szeretem ebben a termékben, hogy nagyon szép színe és mintája van és remekül pigmentált arról nem is beszélve, hogy szehéjpúdernek is jól lehet használni. Legalább 4-5 órán keresztül fent marad és nagyon nagyon szép színe van. Annak ajánlom aki nem szeretne horron áron highlightert venni, de jó minőségű terméket keres. 

pc133740.JPG

pc133736.JPG

pc133990.JPG

pc133994.JPG

Have a nice day! :) Lilla

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativ-varazs.blog.hu/api/trackback/id/tr648185078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása