KREATÍV-VARÁZS

KREATÍV-VARÁZS

DIY karácsonyi ajándék utolsó pillanatra

2015. december 21. - Kreatív Varázs

Még nincs késő kézzel készült karácsonyi ajándékot adni a szeretteinknek. Most megmutatom nektek, hogy milyen személyre szabott ajándékokat tudtok elkészíteni ilyen rövid idő alatt.

pc204280.JPG

Az egyik ajándék a kézzel festett táska, batyu ez először nehéznek tűnhet azoknak akiknek nem szeretnek festeni/rajzolni. De ennél az ajándéknál nem kell másik csinálni mint egy kedvenc idézetet, képet kiválasztani, kinyomtatni majd az átmásolni a táskára ceruzával. Ez után pedig textil festékkel/tollal átrajzolni a ceruza vonalakat. Ha szeretnénk festeni akkor bármit festhetünk amit szeretnénk. Én egy fekete-fehér arcképet festettem, de persze lehet színes festéket is használni. Ebbe a batyuba remekéül elfér egy smink készlet vagy  egy nagyobb fülhallgató. 

 

pc204235.JPG

untitled_design_41.png

pc204255.JPG

 

pc204239.JPG


A következő ajándék szintén nagyon egyszerű, üvegpohárra fogunk tábla festékkel festeni amikre majd krétával lehet ráírni. Ehhez nincs másra szükségünk mint egy üveg pohárra, táblafestékre, ecsetre, és egy sablonra amit rá szeretnénk festeni a poharunkra. A táblafesték vízzel hígítható a kreatív hobbyban lehet venni, üvegre, falra, fára is használható. A sablon rakjuk rá a pohárra majd rajzoljuk körbe ha lehet alkoholos filccel, ezután  vékony rétegbe vigyük fel a táblafestéket mivel gyorsan szárad ezért a második réteg felvitelére nem kell sokat várni. Ezután hagyjuk megszáradni ha úgy látjuk hogy szükség van még egy rétegre akkor rakhatunk rá még egy réteget, de mivel sűrű a festék ezért nekem nem volt rá szükségem. A festék remekül kibírja a mosogatást, nem lesz tőle semmi baja.

Remélem tudtam egy pár egyszerű ötletet adni és eltudjátok őket készíteni :)

untitled_design_44.png

 

Have a nice day! Lilla

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativ-varazs.blog.hu/api/trackback/id/tr148190060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása