KREATÍV-VARÁZS

KREATÍV-VARÁZS

Szülinapi játék nyertesek

2016. január 03. - Kreatív Varázs

Először is köszönöm, hogy ilyen sokan játszottatok! Remélem sikerült itt a KREATÍV-VARÁZSON körbenéznetek egy kicsit, és a jövőben is találkozhatok majd a kommenteitekkel egy-egy téma kapcsán. Nagyon örülök neki, hogy ilyen sokatoknak tetszett ez a nyereményjáték és mostanra sikerült elolvasnom az összes kommentet amitől leírhatatlanul boldog lettem. Olvastam, hogy többen nem is magának szerette volna a nyereményt hanem feleségének, gyermekének vagy unokájának és ez igazán szívet melengető és aranyos. 

A délután folyamán több órámba telt mire összesítettem a likeolókat, a kommentelőket és megosztókat. A lista nagyon hosszú lett és a random.org oldalon a list randomisert használtam, hogy megtudjam ki lett a három szerencsés nyertes. 

pc284700.JPG

A három nyertes pedig:

Tóth Adrienn - arany határidőnapló

Simon Petra - tábla krétás borítású füzet

Földesi Regina - madaras határidőnapló

 Szívből gratulálok nektek és hamarosan felveszem veletek a kapcsolatot. Még egyszer nagyon szépen köszönöm hogy ennyien játszottatok, szuperek vagytok! Ne legyen senki se szomorú, mert még lesz a jövőben  nyereményjáték, addig is tartsatok velem!

Have a nice day! :) Lilla 

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativ-varazs.blog.hu/api/trackback/id/tr928233950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása