KREATÍV-VARÁZS

KREATÍV-VARÁZS

A tél nagy visszatérője

2016. január 14. - Kreatív Varázs

Szerintem nagyon inspiráló lehet mások öltözködési stílusa, outfittje ezért miközben az utcán sétálok, utazom előszeretettel nézem, hogy mit hordanak az emberek. Minden szezonban vannak visszatérő darabok és örök klasszikusok. A tél örök darabja a szövegkabát és már több szezon óta virágzó karrierje van a sötétzöld szőrme galléros kabátnak és úgy látszik, hogy soha nem megy ki a divatból. De ez a kabát típus már egy külön bejegyzés érdemelne olyan hosszú a karrierje.

De térjünk vissza a lényeghez, ezen a télen a nagy visszatérő és nagyon örülök neki, hogy végre van mivel színesíthetjük ruhatárunkat, a szőrmekabát. Természetesen nem a valódi szőrméből készült kabát, mert nagyon szeretem az állatokat.

 

untitled_design_53.png

 

Nagyon szép és akár színes szőrméket találunk a boltok polcain és ahogy észrevettem egyre növekszik a kínálat. Hordhatunk halvány rózsaszínt, fehéret, zöldet, barnát, kéket és pachwork mintásat. Több előnye is van ezeknek a gyönyörű daraboknak például melegek, elegáns megjelenést kölcsönöznek és biztos hogy életünk során még visszafognak térni hódító útjukra. Érdemes körbenézni anyuka, nagymama ruhatárában ott mindig lapulnak jó darabok.

 

untitled_design_54.png

 

untitled_design_55.png

 

untitled_design_56.png

Have a nice day! :) Lilla

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativ-varazs.blog.hu/api/trackback/id/tr558272624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása