KREATÍV-VARÁZS

KREATÍV-VARÁZS

Egy pengető méretű eszköz ami megváltoztatja a sminkrutinunkat

2016. január 16. - Kreatív Varázs

Tegnap olvastam erről a szuper smink eszközről ami megváltoztathatja a mindennapi sminkrutinunkat. A beauty blender sminkmárka már meghódította a világot az alapozó sminkszivaccsal -beauty blender- ami szintén nagy változást hozott a sminkelésben. Most piacra dob egy a pengető méretű szivacsot ami segíteni fog, hogy párhuzamosan húzzuk meg a cica szemeket, kontúrozzuk a szánkat.

 beutyblender-szivacs-cosmopolitan_2.jpg

 

Ez a kis szivacs tapad, így még könnyebb lesz elkészíteni a sminkünket, csak oda kell illeszteni a szemünkhöz, szánkhoz és már kész is van. De a legjobb dolog az egészben, hogy mindegyik oldalának más a formája ezért több különböző cicaszemet tudtunk készíteni vagy kontúrozni a szánkat, sokkal rövidebb idő alatt és nem kell azon aggódnunk, hogy mennyire sikerül szimmetrikusan elkészíteni.  Már nagyon várom, hogy nálunk is elérhető legyen és kipróbáljam. 

 

beutyblender-szivacs-cosmopolitan_1.jpg

 

Have a nice day! :) Lilla

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativ-varazs.blog.hu/api/trackback/id/tr568278286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása