KREATÍV-VARÁZS

KREATÍV-VARÁZS

Hátizsákos örület

2016. február 25. - Kreatív Varázs

Új divat irányzatok jönnek és mennek, de vannak amik visszatérnek. A visszatérők mindig szépen lassan szivárognak vissza a divatvilágba, amire mostanában remek példa a hátizsák újraéledése modern köntösbe öltöztetve. Tavaly nyáron kezdett el szépen lassan újra megjelenni a hátizsák mint új divatkiegészítő és most már nagyon sok ember hordja nap mint nap válltáska helyett.

untitled_design_70.png

Ezek az új, modern táskák eltérnek az általános iskolás hátizsákoktól, mert egyszerű és letisztult a szabásuk. Bőrből, műből vagy fényes anyagból készülnek a cipzáruk pedig arany vagy ezüst színű, a kiegészítő gombokkal, csatokkal együtt. Vannak kisebb és nagyobb darabok, a sötét színektől kezdve a világos árnyalatokon át minden színben megtalálhatók, vannak olyanok is amelynek a részei különböző színűek.

A hátizsák divat egyre nagyobb nagyobb teret fog meghódítani magának. Aminek az egyik jó következménye az lesz, hogy nem kell egy vállon hordani azt a sok nehéz dolgot és még esztétikus is. 

untitled_design_72.png

untitled_design_71.png

vintage-backpacks-at-sydney-fashion-week_1.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativ-varazs.blog.hu/api/trackback/id/tr838419544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása