KREATÍV-VARÁZS

KREATÍV-VARÁZS

Csináld magad- Márvány mintás táska

2016. július 30. - Kreatív Varázs

A márvány mintás táskák nagyon tetszenek, ezért úgy gondoltam hogy egy régi táskámat felhasználva elkészítem a saját elképzelésű márvány mintás táskámat. Az internetes is lehet rendelni márvány mintás öntapadós tapétát, én a Praktikerben találtam több színben: világoskékben, kékben és szürkében, barnában. 

 

 

akril_taska_2.png

Szükségünk van:
Ollóra
Mérőszalagra
Táskára
Márvány mintás öntapadós tapéta
Vonalzó
Toll

A táskát lemérjük, a méreteket felírjuk majd ezek alapján elkészítünk a mintát az öntapadós tapétán. Ajánlott, hogy pár millimétert ráhagyunk, majd miután lassan felragasztjuk le is tudjuk vágni a maradékot. Figyeljünk oda, hogy lassan és folyamatosan ragasszuk fel, hogy ne legyen buborék alatta, mert ezután nem tudjuk kijavítani. A tapétát fel lehet használni füzeteken, telefontokon, könyvön, tolltartón, üvegen vagy bármilyen más kemény felületen. 

untitled_design1_1.png

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativ-varazs.blog.hu/api/trackback/id/tr138924542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása