KREATÍV-VARÁZS

KREATÍV-VARÁZS

LOVE otthoni dekoráció

2016. augusztus 21. - Kreatív Varázs

Tegnap a Primarkban jártam életemben először és elámultam a kínálattól és az árakról. Többen mondták már, hogy a Primark nagyon jó bolt, de most én is láthattam, hogy ez tényleg így van. Ha itthon lenne boltjuk akkor biztos, hogy mindig odajárnék.  

p8219043.JPG

Az elején nem voltak elképzeléseim, hogy mi szeretnék venni, de rájöttem, hogy legszívesebben az elég boltot felvásárolnám. Feliratos lámpát, már sok helyen kerestem, de a Primarkban rátaláltam álmaim lámpájára méghozzá féláron 7 Euroért, majd ehhez vettem egy kisebb égősort is és ma már a lakás legékesebb darabjai.

Ha tehetitek akkor te is menjetek el a Primarktba, vagy nézzétek meg a honlapjukat itt: https://www.primark.com
Az égősort ezen a linken éritek el, https://www.primark.com/en/product/copper-coloured-wire-ball-lights,R1522110120150813. A LOVE feliratú lámpát, sajnos nem lehet kapni az oldalukon. 

p8219052.JPG

p8219056.JPG

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativ-varazs.blog.hu/api/trackback/id/tr4111070258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása