KREATÍV-VARÁZS

KREATÍV-VARÁZS

Egyedi gyertyatartó DIY

2017. március 04. - Kreatív Varázs

Egyre több geometriai mintás otthoni dekoráció kezdi el elönteni a lakásom, köztük ez a fehér majd bronzá színűvé változott gyertyatartó is. Ezt régebben vásároltam meg a fehér asztalomra, majd hetekig ott állt, de annyira elveszett a fehér szín miatt, hogy úgy gondoltam befestem bronz színűre egyes részeit és tökéletes lesz a bronz képtartóm mellett.

Az elkészítéshez nincs másra szükség, mint bronz akril festékre, cellux ragasztóra, ecsetre és összesen 30 percre. Cellux ragasztóra azért van szükség, hogy körbe ragasszuk a lefestett területet, mert azt könnyebb eltávolítani, mint a félrement festéket. Az akril festék amit használtam nem volt olyan sűrű, ezért két réteggel kellett befestenem. Érdemes megvárni, hogy az első réteg megszáradjon, mert így mi is látjuk, hogy mennyi festékre lesz még szükség. Miután végeztünk készen is van az egyedi gyertyatartónk :)

 
p3033229.JPG

p1252508.JPG

p1252519.JPG

p1252522.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativ-varazs.blog.hu/api/trackback/id/tr5912255510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása