KREATÍV-VARÁZS

KREATÍV-VARÁZS

A 90-es évek visszatér

2016. május 24. - Kreatív Varázs

Visszatér a 90-es évek egyik örök darabja a nyaklánc! Ez a divatos darab a 2000-es évek elejéig élte virágkorát különböző színben és formában. Emlékszem még általános iskolás voltam amikor minden lány ilyen nyakláncot akart, majd később már karkötőt is lehetett kapni. Miután lecsengett ez a nagy nyaklánc láz, azt gondoltam, hogy soha nem fog visszatérni ez a trend, de mint minden a divatban most ez is újraéledni látszik. 

untitled_design_91.png

Egyre több lány és divat bloger hord ilyen nyakláncot általában fekete színben. Ezen kívül egyre több olyan ruhát, felsőt lehet kapni aminek van nyaklánc része. A fesztiválszezonban biztosan tarolni fog ez a trend, de az biztos, hogy jövő nyári nem fog lecsengeni.

 

798bbf99939b71a55035b33dfd4fd6a2.jpg

 chocker-trend.jpg

main2_86.jpg

colar-tattoo-650x433.jpg

choker-tattoo.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativ-varazs.blog.hu/api/trackback/id/tr28744358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása