KREATÍV-VARÁZS

KREATÍV-VARÁZS

Mit érdemes megvásárolni a GLAMOUR-napokon

2016. október 05. - Kreatív Varázs

Holnap kezdődnek a Glamour-napok, de már a mai napon kivételesen lehetett a DM-ben a kuponokkal vásárolni. A nagy őrület holnap kezdődik és általában vasárnapra nem sok minden szokott a boltokban maradni. Ezért érdemes holnap és pénteken megvásárolni amit már kinéztünk. 

pa059631.JPG

Már hetek óta nézegetem a drogériák polcain, hogy mit is vegyek a GLAMOUR-napok alatt és szerencsére szinte az összes szépségmárkának van kuponja 30% és 50% között.

Először is szeretném beszerezni a Maybelline The Nudes palettáját. Már egy ideje szemezek vele, de most hogy féláron meg lehet vásárolni itt az alakom, hogy befektessek egy nude palettába, mert ilyenem még nincs. A következő stand pedig a Max Factor lesz, mert az előző GLAMOUR-napokon vettem egy nagyon jó alapozót a Miracle Match-t, amit minden nap használok és még mindig nem fogyott el, ezért ezt megelőzve gyorsan utántöltők és féláron beszerzem. Szokás szerint a Rimmelnél is körülfogok nézni, mert a rúzsaim nagy része onnan van és imádom a Kate Moss kollekció darabjait, (kivéve egy színt) szeptemberben pedig új színekkel bővült a kollekció és szeretnék egy bordót beszerezni. 

pa059633_1.JPG

Múlt héten az Essence polcain végre láttam matt rúzsokat, azért mondom, hogy végre mert azt hittem, hogy sokkal hamarabb fognak kijönni egy ilyen kollekcióval. Összesen 5 színből áll a kollekció és a lenti képen láthatjátok, hogy a jobb oldalon lévő a kedvencem. A Bourjoistól már régóta szeretnék vásárolni, de csak kevés drogériában lehet kapni ami közel van hozzám és mire bejutok egybe már kevés termék van a polcon, de remélem most betudom szerezni a Volume Reveal szempillaspirált. Az Astornál csak azért szoktam megállni, mert anyukám szereti a lakkjaikat és ilyenkor mindig végignézem, hátha neki is tetszene néhány darab. Ezeken kívül van még nagyon sok jó kupon pl: Elseve, Garnier, Nivea, Manhattan. 

Essence matt, matt, matt lipstick

es_1.JPG



Astor

astron.JPG

Rimmel

ri.JPG

Bourjois Volume Reveal

b.JPG
Maybelline

may_1.JPG

Max Factor Miracle Match

max.JPG

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativ-varazs.blog.hu/api/trackback/id/tr6011772711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása