KREATÍV-VARÁZS

KREATÍV-VARÁZS

Valentin-napi szívecskés édesség

2017. február 13. - Kreatív Varázs

Még soha nem öntöttem csokit, de a Valentin-nap remek alkalom hogy kipróbáljam az édesség készítés ezen formáját. Az elkészítése nagyon egyszerű, nincs másra szükség mint szívecskés jégkockatartóra, egy csomag eperre, és 2 tábla étcsokoládéra. 

valentin.jpg

Az elkészítés a csokiöntéssel és a fagyasztással együtt 1 óra. Az étcsokit kicsi kockákra tördeljük, (érdemes mindig csak egy táblát felolvasztani) majd vízgőzben teljesen felolvasztjuk. Igény szerint tehetünk hozzá kevés vajat, hogy krémesebb legyen. Az epret kicsi daraboka vágjuk és mindegyik jégkockatartóba teszünk 2-3 db-ot. Kiskanállal a felolvasztott csokit beleöntjük a tartókba, majd a fagyasztóba tesszük minimum  45 percre, ha nagyobbakat készítünk akkor legalább 60 percig kell bent hagyni és már kész is van.

untitled_design_36.jpg

untitled_design_37.jpg

untitled_design_38.jpg

untitled_design_39.jpg

valentin-.jpg

untitled_design_40.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativ-varazs.blog.hu/api/trackback/id/tr4412252196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása