KREATÍV-VARÁZS

KREATÍV-VARÁZS

Selfie, mármint a sorozat

2015. január 02. - Kreatív Varázs

Selfie, 2014-ben az év angol szavának választották az Oxford szótárak készítői. Létezik welfie (workout selfie – amikor valaki az edzőteremben fotózza le magát), a drelfie (drunken selfie), bookshelfie (könyvepolc előtt készített selfie)Mindenki készít selfit azért hogy megörökítse a pillanatot. Majd felrakja a facebookra, instagramra, tweeterre  és gyűjti a lájkokat. Készült már selfie dal amit több mint 276 millióan néztek meg eddig.


Persze készült selfie sorozat is, aminek már 14 része van. A sorozat főszereplője Elisa, akinek több mint 300 ezer követője van az összes közösségi portálon, de valódi barátai nincsenek. Furcsa módon a munkahelyén szerez magának egy barátot Henryt aki nem ismeri a közösségi portálokat és még facebookja sincsen. Henry nagyon sok mindenre tanítja meg Elsát a valóvilágról pl: hogyha kell viselkedni a telefonja nélkül, és hogy ne lógjon egész nap a neten, legyen kedvesebb az emberekkel és hogyan törődjön másokkal. Ezt érdekes barátságot dolgozza fel a sorozat.

Nézzétek meg a sorozat trailerét, nagyon megéri. A magyar részeket a sorozatbarat.biz oldalon nézhetitek meg. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativ-varazs.blog.hu/api/trackback/id/tr127029983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása