KREATÍV-VARÁZS

KREATÍV-VARÁZS

Készítsünk hosszúból egyedi rövidnacit

2015. május 14. - Kreatív Varázs

Lassan beköszönt a nyár és egyre melegebb van. Most már eltehetjük a hosszú nadrágokat, pulcsikat és végre elővehetjük a rövid nacikat és a nyári ruhákat. Viszont a tél során megunt farmerekből néhány vágással könnyen készíthetünk rövidnadrágot, majd egy pár anyag segítségével egyedivé tehetjük.
A következőkre van szükség a rövid nadrág elkészítéséhez: egy hosszú farmer, egy olló, egy centi, egy pár gombostű, különböző anyagok. Itt láthatjuk, hogy csak 4 lépés szükséges ahhoz, hogy levágjuk a szárakat. Mielőtt elkezdenénk levágni a szárakat, mindenképp mérjük le magunkon hogy milyen hosszú nadrágot szeretnénk és annak megfelelően vágjuk le a felesleges anyagokat. A harmadik lépésnél pedig mérjük össze a két szárat, hogy azonos hosszú legyen. Majd készen is van a rövidnadrágunk. 

 

1_lepes.png

Miután levágtuk a szárakat csipkével is díszíthetünk. Lehet csak az aljára, a tetejére, kívülre vagy belülre  applikálni. Ehhez a folyamathoz gombostű szükséges, azért hogy varrás közbe nem mozduljon el az anyag. Először gombostűvel tűzzük a nadrághoz a csipkét, majd apró öltésekkel varrjuk körbe. farmer_csipkevel.png

A csipkén kívül más fajta anyagokat is használhatunk, hogy még egyedibb legyen a nadrágunk.

untitled_design_3.pngHave a nice day! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativ-varazs.blog.hu/api/trackback/id/tr967459516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása